17 فروردين

ساخت سامانه تشخیص کرونا توسط گروهی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه شریف + گزارش تصویری

گروه تحقیقاتی آی مِد متشکل از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف می باشد که با حمایت مرکز نوآوری پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، و همکاری اساتید برجسته هوش‌مصنوعی وعلوم پزشکی کشور، موفق به توسعه سامانه ای هوشمند به عنوان دستیار متخصصین رادیولوژی گردیده است که سرعت و دقت تشخیص بیماری‌ها را افزایش می دهد. این گروه به دنبال بهبود و بالا بردن سطح کیفیت خدمات هوشمند بهداشت دیجیتالی در ایران و جهان است.

سامانه تشخیص پنومونی COVID-19 ما می‌تواند ناهنجاری‌هایی که در مراحل ابتدایی در تصاویر CT Scan قفسه سینه دیده نمی‌شوند را تشخیص داده و نیز حجم ناحیه عفونی را محاسبه نمایید.

این محصول آماده خدمت‌رسانی به صورت برخط و غیر برخط در تمامی مراکز درمانی دنیا می‌باشد.

گزارش تصویری از عملکرد این گروه تحقیقاتی

روابط عمومی مهرالبرز- برگرفته از وبسایت گروه تحقیقاتی آی مد