18 فروردين

توصیه نامه آموزشی ویژه دانشجویان مهرالبرز، نکاتی در مورد برگزاری کلاس ها و امتحانات

توصیه نامه آموزشی ویژه دانشجویان مهرالبرز

در راستای سیاست های ستادملی مبارزه باكرونا ودستورالعمل ها و سیاست های آموزشی وزارت عتف مبنی بهره مندی هرچه بیشتر ازسیستم یادگیری الكترونیكی برای ارائه خدمات به دانشجویان وهمچنین با توجه به محدودیت های موجود برای مدیریت وپیشگیری ازشیوه ویروس كرونا و تلاش برای مهار وكاهش آسیب های انسانی، موضوع درشورای تحصیلات تکمیلی مورخ 1399/01/17 موسسه مطرح و موارد مشروحه ذیلا" به دانشجویان محترم توصیه می گردد:

1.      تقویم آموزشی دانشگاه مهرالبرز با توجه با ماهیت الكترونیكی موسسه هیچ تغییری نخواهدداشت و براساس تقویم مصوب و ابلاغی كلیه برنامه ها وخدمات آموزشی درزمان مقرر انجام خواهدشد.

2.      با توجه به شرایط موجود در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 كلیه کلاس های حضوری به صورت کلاس مجازی برگزار می گردد بدیهی است معاونت آموزشی و فنی موسسه و همچنین اساتید محترم ودستیاران گرامی همه تلاش خود را برای ارتقاء كیفیت كلاس های مجازی مبذول خواهند داشت.

3.      از دانشجویان عزیز هم درخواست می گردد كه تمهیدات لازم را برای بهره مندی هرچه بیشتر از برنامه كلاس های مجازی قبل ازتشكیل كلاس فراهم آورند.

4.      حسب درخواست اغلب دانشجویان كلاس های مجازی درطول هفته و در نوبت های عصر (ازساعت 17 الی 20) تنطیم گردیده تا امكان بهره مندی بیشتر دانشجویان فراهم گردد.

5.      جهت آمادگی هر چه بیشتر دانشجویان برای موفقیت در امتحانات پایان ترم برای كلیه دروس حداقل 5 كلاس مجازی پیش بینی گردیده كه انتظار می رود كلیه دانشجویان درکلاس های مجازی شركت وحضور فعال داشته باشند.

6.      برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 احتمالا به صورت مجازی برگزار می گردد كه جزئیات آن متعاقبا" به اطلاع خواهد رسید.

7.      جلسات دفاع برای پایان نامه دانشجویان نیز طبق برنامه والبته به صورت آنلاین برگزار خواهدشد.

8.      به منظور افزایش تعاملات بیشتر در نیمسال جاری توصیه می گردد دانشجویان عزیز در پرتال حضور پر رنگ تری داشته و با اساتید و دستیاران، تمارین ، پرسش و پاسخ های خود را پیگیری نمایند بدیهی است اساتید گرامی شرایط خاص آموزشی دانشجویان را مد نظر خواهندداشت.

9.      بدیهی است دانشجویان عزیز با تلاش هر چه بیشتر و با حضور و مشارکت در کلاس های مجازی ،حضور مستمر در پرتال ، حفظ تعامل بیشتر با اساتید و دستیاران می توانند بدون وقفه سنواتی ترم جاری را بدون هیچ نگرانی با موفقیت به پایان برسانند.

باتشکر- معاونت آموزشی مهرالبرز