24 خرداد

کرونا بر نحوه امتحانات پایان ترم دانشگاه های جهان چه تاثیری گذاشته است؟

کرونا بر نحوه امتحانات پایان ترم دانشگاه های جهان چه تاثیری گذاشته است؟
به نقل از مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان

این روزها با توجه به شیوع ویروس کرونا و همه گیری جهانی آن لزوم آموزش الکترونیکی بیش از پیش مشخص شده است. در این خصوص بسیاری از دانشگاه های جهان و کشور ایران به آموزش الکترونیکی روی آورده و شرایطی را فراهم کردند تا آموزش الکترونیکی جایگزین آموزش حضوری شود. این که با توجه به زیرساخت های موجود در این امر چه مقدار موفقیت حاصل شده است مبحث دیگری است ولی موضوعی که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است با فرض برگزاری کلاس های الکترونیکی ، موضوع امتحان پایان ترم دانشجویان است. امتحاناتی که دیگر نمی توان به شیوه های سنتی آن ها را برگزار کرد یا برگزاری به شیوه های گذشته  مستلزم رعایت کردن پروتکل های بهداشتی زیاد است. مقاله ی زیر که توسط مرکز همکاری های علمی بن المللی دانشگاه صنعتی اصفهان با بررسی 18 دانشگاه از کشورهای مختلف جهان گردآوری شده است نگاهی دارد به نحوه برگزاری امتحانات در این دانشگاه ها که مطالعه ی آن خالی از لطف نخواهد بود.

لینک دانلود مقاله