25 خرداد

معاونت آموزشی مهرالبرز توصیه نامه امتحانات آنلاین پایان ترم دانشجویان را منتشر کرد

توصیه نامه امتحانات آنلاین نیمسال دوم 99-98

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند :
توصیه نامه امتحانات آنلاین ویژه دانشجویان مهرالبرز در نیمسال دوم 99-98 توسط معاونت آموزش  منتشر گردید که به پیوست می باشد.

1- امتحانات در بازه 5 الی 15 تیر ماه  سال جاری و در دو زمان 14 الی 17 و 17 الی20 برگزار می گردد.
2-زمان امتحان برای  برخی از  آزمونها شناور میباشد لیکن توصیه میگردد در ساعت اولیه بازه امتحانی به پرتال مراجعه شود و امتحان را به ساعت نهایی موکول ننمائید.
3-سیستم خود را از لحاظ فنی و اینترنت بررسی و آماده نمائید تا در روز امتحان با مشکلاتی از این دست مواجه نشوید.
4-توصیه می گردد دانشجویان جهت شرکت در امتحانات حتی المقدور از کامپیوتر شخصی و یا لپ تاپ استفاده نمایند.  همچنین از اینترنت پایدار استفاده شود و حتی المقدور از اینترنت تلفن همراه استفاده ننمائید.
5-حضور در جلسه امتحان ضروری است.
6-زمان و تاریخ امتحان قابل تغییر نمی باشد.
7-در مورد نحوه ارزشیابی پایان ترم با اساتید و دستیاران مربوطه در ارتباط باشید.
8-تمامی دستورالعمل ها را با دقت مطالعه نموده و جدی بگیرید.
9-زمان و تاریخ امتحانات آنلاین پس از نهایی شدن توسط اداره آموزش در سامانه tts  و در کارت ورود به جلسه قابل دسترسی می باشد. لازم به ذکر است اخذ کارت ورود به جلسه امتحان اجباری نیست .
10-برخی از اساتید استفاده از میکروفن و وب کم را ضروری میدانند که در این موارد از دستیاران محترم کسب اطلاع نموده و آمادگی لازم برای امتحانات فراهم شود .

معاونت آموزشی موسسه مهرالبرز