29 آذر

برگزاری نخستین جلسه از ششمین دوره شورای صنفی دانشجویان مهرالبرز

عصر روز چهارشنبه 25 آذرماه، نخستین جلسه شورای صنفی دانشجویان با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، در این جلسه ابتدا  اعضا با معرفی رزومه کوتاهی از خود معارفه آغازین جلسه را انجام دادند و پس از آن آقای سجاد عبادی، مدیر دانشجویی-فرهنگی موسسه در سخنانی کوتاه به معرفی ظرفیتها و قابلیتهای شورای صنفی دانشجویان به عنوان تنها نماد رسمی رابط دانشجو و دانشگاه پرداختند و پیشنهاداتی در جهت فعالیت موثر و ماندگار برای این دوره شورا ارائه دادند.
سپس اعضا نیز پیشنهادات و دغدغه های خود برای فعالیتهای شورای صنفی و درخواستهای عمده دانشجویان را بیان نمودند که بنا شد در جلسه آتی کلیه این موارد به صورت دسته بندی شده و براساس اولویت طرح و پیگیری شود.
سپس دبیر دوره پنجم به سوابق فعالیتهای انجام شده در دوره گذشته پرداخت و پیشنهادات خود را برای هرچه مفید بودن فعالیت ها و برنامه ها در این دوره ارائه داد.
در ادامه انتخابات شورای صنفی دانشجویان برگزار شد که در نتیجه به ترتیب آقای حمیدرضا معصومی به عنوان دبیر شورا و سرکار خانم مارال عسگری به عنوان نایب دبیر شورا انتخاب شدند. که به این عزیزان تبریک گفته و برای پیشبرد برنامه های ششمین دوره شورا برایشان آروزی موفقیت می نماییم.
لازم به ذکر است دومین جلسه شورا همزمان با آخرین جلسه کلاسهای حضوری نیمسال اول برگزار می گردد.

​د​بیرخانه شورای صنفی دانشجویان مهرالبرز​