مدیر سایت

به گزارش اداره آموزش مهرالبرز، امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ در روزهای ۳، ۵، ۷، ۱۰ و ۱۱ بهمن ماه در محل دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران ( روبروی بیمارستان شریعتی) برگزار می گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه خدمات آموزشی (TTS) مراجعه نموده و کارت ورود به جلسه آزمون را دریافت نمایید.

لازم به ذکر است با توجه به مسدود شدن پل گیشا و محدودیت ترافیکی محدوده حوزه امتحانی، ضروری است دانشجویان زمان خود را مدیریت نموده و حداقل نیم ساعت قبل از شروع امتحان در محل امتحان حضور داشته باشند.

اطلاعیه های تکمیلی به زودی در اختیار دانشجویان گرامی قرار خواهد گرفت.

آدرس روی نقشه دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
خیابان کارگر شمالی،نبش خیابان جلال آل احمد،دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
جهت شروع مسیریابی توسط waze روی آیکون زیر کلیک کنید:

نام  : حمیدرضا
نام خانوادگی : رضوانی
مقطع تحصیلی : دکترا
دانشگاه محل تحصیل :دانشگاه علامه طباطبایی
رشته تحصیلی : مدیریت بازرگانی

شنبه, 14 دی 1398 ساعت 14:27

معاون آموزشی

نام  : فرح
نام خانوادگی : عالیخانی
مقطع تحصیلی :  دانشجوی دکترا
دانشگاه محل تحصیل :دانشگاه پیام نور
رشته تحصیلی : برنامه ریزی آموزش از راه دور

شنبه, 14 دی 1398 ساعت 14:14

معاون فنی و خدمات الکترونیکی

نام  : علیرضا
نام خانوادگی : جهانی
مقطع تحصیلی :  دکترا
دانشگاه محل تحصیل :دانشگاه پوترا مالزی
رشته تحصیلی : علوم کامپیوتر

به گزارش اداره آموزش موسسه، به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند:

به منظور رفاه حال دانشجویان برای ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم 99-1398  دو بازه ی زمانی زیر در نظر گرفته شده است. لذا دانشجویان گرامی می توانند در بازه های زمانی یاد شده، با مراجعه به سامانه تی تی اس خود نسبت به ثبت نام و انتخاب واحد اقدام نمایند.

بازه اول ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم : 16 الی 18 دی ماه 1398

بازه امتحانات : 3 الی 11 بهمن ماه 1398

بازه دوم ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم : 26 الی 28 بهمن ماه 1398

همچنین جدول دروس و شهریه در پرتال گروه های آموزشی قابل مشاهده می باشد.

به گزارش اداره آموزش مهرالبرز، امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398 در روزهای 3، 5، 7، 10 و 11 بهمن ماه در محل دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران ( روبروی بیمارستان شریعتی) برگزار می گردد .جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه تی تی اس قسمت برنامه هفتگی دانشجو مراجعه نمایید.
اطلاعیه های تکمیلی به زودی در اختیار دانشجویان گرامی قرار خواهد گرفت.
همچنین مطابق روال سال گذشته دانشجویان می توانند در دو بازه ی تاریخی 16 تا 18 دی ماه و همچنین 26 تا 28 بهمن ماه نسبت به انتخاب واحد ترم آینده ی خود اقدام نمایند.

آدرس روی نقشه دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
خیابان کارگر شمالی،نبش خیابان جلال آل احمد،دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
جهت شروع مسیریابی توسط waze روی آیکون زیر کلیک کنید:

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی مهرالبرز، تمامی متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دوره های الکترونیکی دانشگاه ها و موسسات (از جمله مهرالبرز) می توانند با در نظر داشتن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام در این آزمون ثبت نام کنند.

ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹  از شنبه ۱۶ آذر ساعت ۱۶:۰۰ آغاز می شود و مهلت ثبت نام تا روز دوشنبه ۲۵ آذر ادامه دارد. ثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org در ۶ گروه آموزشی انجام می گیرد. هزینه ثبت نام ۴۵۰ هزار ریال (۴۵ هزار تومان) است که افراد باید با کارت های شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیک آن فعال است آن را پرداخت کنند.
 آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ فروردین ۹۹ برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است، موسسه آموزش عالی مهرالبرز به عنوان نخستین دانشگاه الکترونیکی کشور نیز در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹در بیش از 20 رشته - گرایش از بین پذیرفته شدگان این آزمون دانشجو می پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوره تحصیلی موسسه در تلگرام به آدرس: @MehralborzAdvisor  و تلفن 57658-021 داخلی 203 و 210 در ارتباط باشید.

️لینک ثبت نام: http://www.sanjesh.org

ریاست موسسه آموزش عالی مهرالبرز طی حکمی سرکار خانم فرح عالیخانی، را به سمت  معاونت آموزشی مهرالبرز منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، در متن این حکم آمده است:

"همکار گرامی
سرکار خانم فرح عالیخانی
با سلام و احترام
نظر به مراتب تعهد، تخصص و شایستگی سرکارعالی، به موجب این حکم به عنوان "معاون آموزشی موسسه" برگزیده می شوید، تا بر اساس شرح وظایف اعلام شده و با همکاری سایر معاونت ها وظیفه محوله را به انجام رسانید.
ضمن آرزوی توفیق برای شما، لازم می دانم از زحمات موثر و مفید جناب آقای دکتر نظری در پیشبرد اهداف آن معاونت در طول مسئولیت صمیمانه سپاسگزاری نمایم."

لازم به ذکر است سرکار خانم فرح عالیخانی دانشجوی مقطع تحصیلی دکتری برنامه ریزی آموزش از راه دور ، به عنوان مدیر اداره آموزش در موسسه آموزش عالی مهرالبرز نیز فعال بوده اند.