اولویت های پژوهشی موسسه آموزش عالی مهرالبرز

1. طراحي الگوي سند اخلاق حرفه اي درموسسات ودانشگاههاي الكترونيكي ( مطالعه موردي : موسسه آموزش عالي مهرالبرز )
  2. طراحی سامانه جامع خدمات مشاوره آنلاین وپشتیبانی تحصیلی دانشجويان در موسسات ودانشگاه های الكترونيكي
  3. تحلیل ويژگي یادگیرندگان در دوره هاي رسمي آموزش عالی الکترونیکی باتاكيد بردوره كارشناسي ارشد
  4.  طراحی وارائه مدل مطلوب محتوای چندرسانه اي دوره هاي الكترونيكي (مجازي ) دوره هاي كارشناسي ارشد
  5.  شناسایی و اولویت بندی کاربردهای كلان داده (Big Data) در نظام یادگیری الکترونیکی E-learning ))
  6. شناسايي و مدل سازی شاخص های موفقیت یادگیری از طريق تلفن همراه (M-learning)
  7. طراحی الگوي دستیار آموزشی ، پژوهشي همراه هوشمند بر مبنای سيستم مديريت يادگيري مودل(Moodle)
  8. طراحی الگوی ارزیابی كيفيت و اثربخش دوره هاي يادگيري الکترونیکی در آموزش عالی ايران
  9.  شناسایی عوامل مؤثر بر رتبه بندی دانشگاه های الکترونیکی و چگونگی ارتقاء آن (مطالعه موردی:  مؤسسه آموزش عالی مهر البرز)
  10. شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر افزایش انگیزه دانشجویان در امر پژوهش در دانشگاه‌های الکترونیکی (مطالعه موردی: مؤسسه آموزش عالی مهر البرز)
  11. طراحي و ارائه مدل مفهومی جهت افزایش مشارکت دانشجویان و دانش آموختگان در برنامه ها و فعالیت های دانشجویی و فرهنگی دوره هاي الكترونيكي (مطالعه موردي: مؤسسه آموزش عالي مهرالبرز)
  12. بررسی عوامل مؤثر بر اولويت قرار دادن داوطلبان دوره های رسمی در انتخاب یک  موسسه و دانشگاه الکترونیکی (مطالعه موردی: مؤسسه آموزش عالی مهر البرز)
  13. رتبه بندی عوامل بازاریابی مؤثر بر افزايش جذب دانشجویان در دانشگاه های الکترونیکی (مطالعه موردی:  مؤسسه آموزش عالی مهر البرز)
  14. تأثیر شبکه های اجتماعی بر پیشرفت تحصیلی دانشجویان در دانشگاه های الکترونیکی (مطالعه موردی:  مؤسسه آموزش عالی مهر البرز)
  15. تدوین مدل کسب و کار جهت تنوع بخشيدن به منابع مالی در مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ايران  (مطالعه موردي: مؤسسه آموزش عالي مهرالبرز)

ارتباط با دفتر امور پژوهشی و منابع یادگیری موسسه

برای کسب اطلاعات بیشتر و اراتباط با دفتر امور پژوهشی و منابع یادگیری موسسه می توانید با پست الکترونیک ذیل مکاتبه نمایید.

• ro[at]mehralborz.ac.ir