کلینیک مدیریت پروژه و ساخت

• معرفی اعضا
  • درباره کلینیک و نحوه عضویت

مقدمه
    مديريت پروژه و ساخت از گرايش هاي نو و خلاقانه بين رشته اي مي باشد كه اين روز ها در بسياري از كشور ها علي الخصوص كشور ايران طرفداران بسياري پيدا كرده است. دانشجويان بسياري از رشته هاي مختلف چون مهندسي عمران،‌ معماري و صنايع تصميم به ادامه تحصيل در اين گرايش مي گيرند كه البته با توجه به كمبود اساتيد مجرب در اين رشته و در نتيجه كمبود دانشگاه هاي ارائه دهنده آن، ‌ورود به آن بسيار سخت شده است. همين امر سبب ورود دانشجوياني به اين رشته شده كه اكثرا از سطح علمي بالايي نسبت به ديگر گرايش ها برخوردارند. آمار موجود در موسسه آموزش عالی مهر البرز نيز خود مويد اين امر است.
    از طرف ديگر با توجه به نو بودن اين رشته در بازار ايران هنوز فضاي كافي براي تحقيق و توسعه اين رشته در دانشگاه هايي كه زير ساخت هاي لازم براي اين منظور را دارند ايجاد نشده است. نياز به برگزاري كنفرانس ها،‌ وبينار ها،‌ كارگاه هاي آموزشي و همچنين فراهم سازي محيط مناسب جهت انجام پژوهش هاي علمي در اين گرايش از عواملي هستند كه نياز به گرد هم آمدن اساتيد و دانش پژوهان اين گرايش تخصصي را مي طلبد.
    با در نظر گرفتن موارد فوق ايده راه اندازي "كلينيك مديريت پروژه و ساخت" به عنوان ايده اي نو در دانشگاه مهر البرز مطرح شده و در تابستان 1394 راه اندازی گردید، اميد است با تداوم اين كلينيك و تيم هاي مجازي به توليد مقالات و تدوين و ترجمه كتب علمي مرتبط پرداخته و اسباب راهنمايي دانشجويان را با اختصاص ساعاتي منظم در طول هفته فراهم آورد.

اهداف
    1- ايجاد زمينه هاي پژوهشي براي دانشجويان و فراهم سازي محيطي پژوهشي مناسب كه منجر به چاپ و ارائه مقالات علمي در ژورنال ها و كنفرانس هاي بين المللي ايران و جهان خواهد شد.
    2- فراهم سازي وبينار هاي تخصصي در رشته مديريت پروژه و ساخت
    3- فراهم سازي محيطي براي برگزاري كنفرانس هاي ملي يا بين المللي در زمينه رشته مديريت پروژه و ساخت
    4- تلاش در جهت فراهم سازي بستر مناسب براي برگزاري دوره مشترك با ديگر دانشگاه ها.
    5- ايجاد و ساماندهي گروهي اينترنتي براي دسترسي آسان اعضا به اطلاعات

اعضا
    1- اعضاي طلائي: جذب دانشجويان برتر دانشگاه مهر البرز بعنوان اعضاي طلائي كلينيك كه مسئوليت اصلي در پيشبرد اهداف اين كلينيك را داشته و البته از مزاياي بيشتري از اين عضويت بهره مند خواهند شد.
    2- اعضاي عمومي: فراهم سازي بستر عضويت عمومي براي كليه دانشجويان رشته مديريت پروژه و ساخت در ايران بعنوان قابليتي براي توسعه هاي آتي كلينيك.

نحوه عضويت
    - همه دانشجويان يا فارغ التحصيلان رشته مديريت پروژه و ساخت از هر يك از دانشگاه هاي كشور مي توانند با پر كردن يك فرم عضويت ساده به عنوان عضو عمومي كلينيك شناخته شوند. لطفا فرم عضويت تكميل شده را به آدرس ايميل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال فرماييد.
    لطفا عنوان ايميل ارسالي خود را عبارت "ثبت نام در كلينيك + نام و نام خانوادگی" قرار دهيد.
    - انتخاب اعضاي طلائي از ميان اعضاي عمومي كه توسط مسئول كلينيك مديريت پروژه و ساخت صورت مي پذيرد (براي شروع،‌ حداكثر 10 عضو طلائي براي راه اندازي كلينيك).
    - انتخاب اعضاي طلائي بر اساس معيار هايي چون ميزان علاقه متقاضي،‌ سنجش ميزان توان تحقيقاتي و اجرائي ايشان از طريق سنجش ميزان مشاركت ايشان در كارهاي پژوهشي ارائه شده،‌ مقالات پيشين ارائه شده توسط ايشان، و در آخر از طريق بررسي پيشنهاد مستقيم اعضاي هيئت علمي دانشگاه مهر البرز و مدير محترم گروه مديريت پروژه و ساخت دانشگاه مهر البرز.

دانلود فرم عضویت

• شيما فرجي

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز