مدیریت صنعتی

مدیریت صنعتی عموما به مفهوم مدیریت نظام مند یک واحد صنعتی یا کارخانه تلقی می گردد.این واژه در سال های ابتدایی قرن بیستم هنگامی که انقلاب صنعتی موجب تغییر روش های کاری از روش های دستی به تولید ماشینی شد ،متداول گردید.
     اداره تسهیلات تولیدی جدید نظیر شرکت فورد که پا به عرصه گذاشته بودند، نیاز به مهارت، نظم وکنترل داشت.لذا شیوه های علمی مطالعه کار توسط پیشگامان این حوزه مطرح شد، پس از گذشت مدتی نیاز به پرداختن به مسائل انسانی وانگیزشی نمایان شد و مطالعاتی در این خصوص را موجب گردید. در کنار مطالعات آکادمیک، مدیریت در عمل نیز به صورت یک مجموعه پیچیده دانش و مهارت شناخته شد و با افزایش تخصص گرایی، گرایش هایی برای آن تعریف شد.  با توسعه فناوری های جدید وفناوری اطلاعات در سالهای بعد، تفاوت هایی در شکل ونحوه اداره سازمان ها پدید آمد که تعاریف گذشته را تحت تاثیر قرار داد و مدیریت صنعتی تداعی گر بهبود کارایی وبهره وری گردید و اکنون به مجموعه ای جامع از دانش روز مرتبط با تکنولوژی، تولید وعملیات ،کیفیت، شیوه های بهبود و....اطلاق می شود که نه تنها در سازمان های صنعتی بلکه در مجموعه های خدماتی نیز قابل استفاده هستند. در دنیای امروز مدیران باید قادر به دیدن سازمان به صورت فرایندهایی یکپارچه باشند و بتوانند از ایده ها و ابزارهای جدید در راستای تعالی سازمان بهره بگیرند.

در دانشگاه های ایران رشته مدیریت صنعتی یکی از رشته های مجموعه مدیریت است که قدمت آن به چندین دهه می رسد و تا کنون فارغ التحصیلان بسیاری وارد بازار کار شده اند. این دانش آموختگان در بخش های مختلف و زمینه های متعددی اعم از سازمان های صنعتی و یا خدماتی به کار اشتغال دارند و می توانند از توانایی ها و آموخته های خود، استفاده نمایند.
دانشگاه های ایران در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، برای رشته مدیریت صنعتی دانشجو می پذیرند. این رشته در مقطع کارشناسی ارشد دارای سه گرایش است که دو گرایش مدیریت تولید و تحقیق در عملیات ، گرایش های فعال آن می باشد. دروس این مقطع شامل مباحثی مرتبط با مدیریت، روش های کمی و حوزه های تخصصی است.
به این ترتیب دانشجویان با جنبه های مختلف مورد نیاز برای شناخت محیط، مشتری و سازمان و روش های تحلیل، اداره وبهبود آن آشنا می شوند. موسسه آموزش عالی مهرالبرزبابرخورداری از تجارب موفق در برگزاری رشته های مدیریت IT ومدیریت MBA   و تامین زیرساخت مطمئن درحوزه e-learning از سال تحصیلی 90- 89 اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته در مقطع کارشناسی ارشد و گرایش مدیریت تولید نموده است. این آمادگی به اضافه با همراهی اساتید مجرب از دانشگاههای مطرح دولتی در این زمینه ، که در ارائه دروس همکاری موثری دارند توانسته بستری مناسب برای ارائه خدمات فراهم نماید .  ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی راهبرد ماست.

دانش آموختگان به زودي در دسترس خواهد بود

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491