مدیریت فناوری اطلاعات

در چند سال اخير واژه فناوري اطلاعات بسيار متداول شده و در تمامي كشورهاي دنيا از جمله كشور ما ايران بر زبان افراد بسياري جاري گرديده است. علت اين امر، قابليت‌هاي اين فناوري عظيم بوده كه توانسته هم به عنوان ابزار و هم به عنوان يك تواناساز در تمامي اركان زندگي رخ بنمايد. ليكن كاربردهاي سازماني فناوري اطلاعات، اين مقوله را به يكي از حوزه‌هاي نيازمند مديريت و راهبري در سازمان‌ها تبديل نموده و باعث شده حتي در كشورهاي توسعه يافته چالش مديريت فناوري اطلاعات ايجاد گردد. پيچيدگي، تنوع كاربرد، سطح‌هاي كاربري متفاوت، جنس متفاوت اين فناوري و بسياري از موارد ديگر نه تنها ضرورت مديريت فناوري اطلاعات را نشان مي‌دهد بلكه جايگاه ويژه‌اي براي اين حوزه مديريتي در تمامي سازمان‌هاي دنيا اعم از دولتي و خصوصي، صنعتي و غير صنعتي و انتفاعي و غير انتفاعي ايجاد نموده است. در كشورهاي توسعه يافته جايگاه، تشريح وظايف و تخصص‌ها و اصول راهنماي اين مديريت به سرعت در حال توسعه بوده و موضوعي کاربردي و جذاب براي مديريت سازمان هاي نوين به شمار مي رود. در كشور ما ايران نيز, رشته دانشگاهي تحت عناوين مديريت فناوري اطلاعات در سطح کارشناسي ارشد ايجاد گرديده، و اين در حالي است كه مديريت فناوري اطلاعات يكي از نيازهاي اساسي سازمان‌هاي امروزي و بازار كار مي‌باشد.
در دانشگاه مهر البرز رشته مديريت فناوري اطلاعات از سال 1386 آغاز شده و چندين فارغ التحصيل در اين رشته از اين دانشگاه وارد بازار کار و سطح مديريتي کشور شده اند. در حال حاضر نيز تعداد زيادي از دانشجويان در اين رشته در دانشگاه مهر البرز در حال تحصيل مي باشند. واینک برای پذیرش هفتمین دوره آموزشی خودرا آماده می نماید.

•  ارائه دورس دروه توسط بهترين اساتيد دانشگاه هاي تهران و دانشگاه هاي بين المللي
  •  بهره گيري از محتوي هاي به روز و با کيفيت علمي سطح بالا
  •   بهره گيري از محتوي و فضاي يادگيري الکترونيکي
  •  استفاده از تجارب جندين ساله برگزاري اين دوره با همکاري دانشگاه هاي بين المللي در دانشگاه مهرالبرز