مهندسي عمران- مهندسي مديريت و ساخت

رشته کارشناسی ارشد مهندسی ومدیریت ساخت یکی از گرایش های دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران می باشد.این رشته مجموعه ای  آموزشی و پژوهشی ، متشکل از  دروس نظری، کاربردی و امور پژوهشی، درزمینه مهندسی و مدیریت ساخت می باشد.  هدف دوره کارشناسی ارشد مهندسی ومدیریت ساخت، تربیت افرادی است که دارای توانایی های لازم جهت برنامه ریزی، هدایت و مدیریت اجرا وساخت پروژه های بزرگ عمرانی در سطح ملی،منطقه ای و شهری نظیر سدهای بلند، بنادر وسازههای دریایی،پالایشگاهها ونیروگاهها،مجتمع های بزرگ مسکونی واداری، سازه های بلند، پل های با دهانه بزرگ وسیلوها ونظایر آنها باشند.  فارغ التحصیلان این رشته دارای توانایی اجرائی و تحقیقاتی لازم برای  حل مسائلی که در زمینه هایمدیریت ساخت و اجراء پروژه ها  رخ می دهد خواهند بود.  این توانائی ها شامل:
 ارزیابی و کنترل پروژه های عمرانی، مدیریت پروژه و امور پیمان در ابعاد حقوقی، اقتصادی واجرایی، انواع مصالح ساخت وروش های ساخت، تجزیه وتحلیل عملیات ساخت ونگهداری پروژه های بزرگ، استفاده بهینه از ماشین آلات و روش های ترمیم سازه ها می باشد.

سرفصل رشته مصوب وزارت علوم

فارغ التحصیلان این مجموعه زمینه های فنی و علمی کافی برای فعالیت در مشاغل زیر را دارا خواهند بود
الف -همکاری با وزارتخانه ها و سازمان های مسئول اجرا و ساخت پروژه های عمرانی بزرگ نظیر وزارت نیرو، وزارت نفت، وزارت بازرگانی و صنايع و معادن ، وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی و شهرداری ها و نظام مهندسی.
ب- همکاری با مشاوران ، پیمانکاران و سازندگان جهت مشارکت در برنامه ریزی و مدیریت ساخت پروژه ها و طرحهای توسعه ای
ج- همکاری با موسسات آموزشی و پژوهشی جهت ارائه دروس مهندسی ساخت و عمران و انجام پژوهش های مرتبط.

1- امکان اخذ پایان نامه و پژوهش محور شدن دانشجویان ممتاز ( برای 20 درصد دانشجویان ممتاز)
2- برنامه ریزی و برگزاری بازدید های دوره ای از پروژه های کشور
3- هماهنگی جهت شرکت در کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
4- امکان مشارکت در برنامه های آموزشی موسسه- بصورت دستیار اساتید