16 آذر

ویژه برنامه رادیو اینترنتی مهرآوا

برنامه رادیو اینترنتی مهرآوا ویژه روز دانشجو

لینک مشاهده آنلاین رادیو اینترنتی مهرآوا ویژه روز دانشجو

با همكاري اعضاي خانواده مهرالبرز دانشجویان و همكاران طبق قولي كه داده بوديم سومین برنامه راديو اينترنتي مهرالبرز كه در طول سال تحصيلي و مناسبتهاي ويژه پخش می گردد. همزمان با روز دانشجو در روز دوشنبه 16 آذرماه از ساعت 17 الي 19 از طريق سيستم كلاس الكترونيكي مهرالبرز به صورت زنده پخش گردید
در اين برنامه علاوه بر خیر مقدم؛ معرفی برنامه ها،؛تبریک ویژه روز دانشجو ؛اخبار داخلی مهرالبرز، تاریخچه روز دانشجو، درباره بازدیدهای علمی، مصاحبه با یکی از دانش آموختگان و نائب دبیر پنجمین دوره شواری صنفی دانشجویان (جناب آقای آرش مریدی)، درباره نشریه دانشجویی راه مهر، ، داستان کوتاه، معرفی امکانات بیمه تکمیلی دانشجویان مهرالبرز، درباره NFC، خاطره دکتر حسابی و انیشتین به صورت متفاوت، دعوت به همکاری برای تولید برنامه های بعدی،برنامه ها و مسابقات ویژه روز دانشجو، هفته پژوهش، معرفی راههای ارتباطی با دانشگاه، موسیقی و...  که فایل پیش رو به صورت آفلاین و ضبط شده سومین برنامه رادیو اینترنتی مهرآوا در اختیار شما دوستان قرار گرفت.
جا دارد از تمامی دوستانی که در تهیه، تولید برنامه ما را همیاری کردند، به ویژه همکار گرامی واحد دانشجویی-فرهنگی جناب آقای مهندس بابایی که به بهترین نحوه اجرای برنامه را بر عهده گرفتند و همچنین جناب آقای مهندس یوسفی برای پشتیبانی و پخش برنامه  نهایت تشکر را داشته باشیم.
امیدواریم مورد توجه شما تمامی مخاطبان مهرالبرز قرار گرفته باشد، خواهشمند است علاوه بر راه های ارتباطی اعلام شده، نظرات خود را با ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با ما در میان بگذارید.
ضمنا پیرو اطلاعیه گذشته برای تقدیر و تشکر از دوستانی که در تولید و ارسال فایل با سبکی متفاوت با ما همکاری داشته اند، به دو نفر (خانم ها سارا فیض و شبنم حسن زاده ) هر کدام مبلغ 2 میلیون ریال کارت هدیه اهدا خواهد شد.

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش در یکشنبه, 29 آذر 1394 ساعت 16:36

خط ویژه: 88001511-021

تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491