درباره ما

ايران در چشم‌انداز 1404؛ كشوري است مقتدر و مبتني بر اقتصاد دانايي محور با تكيه بر فناوري اطلاعات و ارتباطات، برخوردار از دانش پیشرفته، توانا در تولید علم و فناوری و متکی بر سهم برتر منابع انسانی و سرمایه‌ی اجتماعی در تولید ملی می باشد.
يكی از مهمترین مؤلفه های كليدي در اقتصاد دانايي محور ميزان دانش و مهارت شهروندان در راستاي تأمين نيازمنديهاي حرفه‌اي جامعه مي‌باشد که در اين رابطه توسعه و تقویت کیفی محيط‌ هاي آموزشي براساس فناوریها و تکنولوژیهای جدید امري ضروري است.
موسسه آموزش عالی غيرانتفاعی مهرالبرز با هدف تربيت نيروي انساني متخصص و با کیفیت و  با رويكرد اعتلای آموزش و پژوهش در بستر فناوری ارتباطات و اطلاعات از اوایل سال 1382 در مقطع تحصیلات تکمیلی آغاز به كار نمود و خدمات آموزشي خود را در قالب روش نوین آموزش الكترونيكي در دوره‌هاي كارشناسي ارشد ارائه داد. برنامه‌هاي آموزشي اين موسسه براساس بومی سازی استانداردهای جهانی و تجارب دانشگاههای معتبر الکترونیکی پیشگام جهان بوده که با متناسب سازی آنها با ظرفیتها، توان و نیازهای کشور به اجرا در آمده است.
وجه تمايز شاخص دانشگاهي كه در فضاي الكترونيكي به ارائه خدمات آموزشي مي‌پردازد با ديگر دانشگاه‌هاي سنتي در كيفيت، قابلیت و تنوع خدمات آموزشي‌، در دسترس بودن ، صرفه اقتصادی مناسب و تسهیل فرایند یادگیری مي‌باشد. در واقع يك دانشگاه مجازي نه تنها قابليت ارائه کامل دوره های مختلف را با رعایت تمامی اجزا و  با كيفيت مطلوب برای تعداد زیادی از مخاطبان خود را داراست، بلكه مي‌تواند با ويژگي همیشه و همه جا در دسترس بودن چرخه کاملی از تحصیل و یادگیری مطلوب را تضمين نمايد. طبق آمار موجود امروزه در سطح جهان حدود 70 درصد مشاغل جديد ايجاد شده به نحوي مرتبط با فناوري اطلاعات و ارتباطات می باشد، به نحوی که شاید در این عصر  نتوان از علم يا تخصصی سخن گفت كه فناوري اطلاعات را در آن تاثیرگذار نبوده و یا آن را متحول نكرده باشد.
در همین راستا موسسه آموزش عالی مهرالبرز با تمرکز بر ارائه کیفی این الگوی نوین در تلاش است تا با بهره گيري از بالاترين سطح ظرفيت و توان علمی، پاسخگوي بخش عظيمي از نياز به فراگيري آموزش عالي به ويژه در مقاطع تحصيلات تكميلي باشد و همگام با رشد فزاينده و همزمان اين فناوري و تمایل به ادامه تحصیلات در کشور، اقدام به تربيت نيروي انساني متخصص براي جامعه دانش محور آينده ايران نمايد. محوريت فناوري اطلاعات در ساختار دانشگاه این امکان را ایجاد مي‌نمايد كه فارغ‌التحصيلان يا خود عامل ايجاد مشاغل جديد بيشتري شوند و يا نياز مبرم جامعه به تحصیلکردگان مسلط به مهارتهاي حرفه اي نوین را تأمين نمايند.
موسسه مهر البرز به همت جمعي از مديران مجرب و اساتيد متخصص حوزه هاي مديريت و فناوري اطلاعات كشور پس از دو سال كار تحقيقاتي و مطالعاتي در سال 1383 با دريافت موافقت قطعي  خود از شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم و تحقيقات تاسيس شد.
اساسنامه دانشگاه در جلسه مورخ 85/1/19 شوراي گسترش مورد تأييد و تصويب قرار گرفت و با تکمیل و استقرار ارکان به ویژه فعال نمودن هیئت امناء با حضور نماینده محترم وزیر علوم تحقیقات و فناوری  و همچنین تدوین برنامه راهبردی 5 ساله، به عنوان نخستین موسسه آموزش عالی الکترونیکی غیر دولتی جمهوری اسلامی ایران فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود.
محور اصلی برنامه های آموزشی دانشگاه در مقطع تحصيلات تكميلي در برنامه پنج ساله اول راه اندازي 5 دوره كارشناسي ارشد و از مجموعه رشته هاي مديريتي بود كه  ابتدا دو رشته مدیریت فناوری اطلاعات و مدیریت کسب و کار و پس از آن به تدريج و در طول هرسال با تامين زيرساختهاي آموزشي و فني، رشته های مختلف مدیریت به مجموعه دوره هاي داير مهرالبرز اضافه گردید.
در برنامه راهبردی پنج ساله دوم نیز موسسه با افزایش توانمندی، ایجاد ظرفیتهای جدید و تجارب به دست آمده سالیان گذشته، رشته های فنی و مهندسی نیز به دوره های دایر اضافه گردید که دهم اکنون در 15 رشته و گرایش در سه حوزه فناوری اطلاعات، مدیریت و مهندسی به دانشجویان ارائه می گردد.
در حال حاضرموسسه آموزش عالی مهرالبرز سه دانشکده فعال دارد؛
دانشکده فناوری اطلاعات با گروههای آموزشی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندسی فناوری اطلاعات و مدیریت فناوری اطلاعات
دانشکده مدیریت با گروههای آموزشی مدیریت کسب و کار، مدیریت صنعتی، گروه مالی و بانکداری و مدیریت بازرگانی
دانشکده علوم مهندسی با گروههای آموزشی مهندسی صنایع، مهندسی ساخت و مدیریت پروژه، مهندسی محیط زیست

گرچه آموزش الكترونيكي در كشور ما نوپا و در آغاز راه مي باشد و طبیعتا رعايت دقیق استانداردهاي مطلوب دنيا درجامعه ایران با توجه به زيرساختهاي موجود كشور مقداری سخت و پرهزینه می باشد اما تلاش کلیه دست اندرکاران موسسه از موسسان تا کارشناسان، معطوف به رعایت بهترین کیفیت و تامين امكانات مناسب آموزشي و فني موجود بوده که در طی این مسیر دست همه خیرخواهان، اساتید، متخصصان و دانشجویان را به گرمی فشرده و از همگان برای یاری رساندن به توسعه یادگیری الکترونیکی با کیفیت و مداوم در عرصه آموزش عالی کشور و پیاده سازی دانشگاه الکترونیکی ممتاز در کشور و شناخته شده در سطح منطقه دعوت می نماییم.

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491