درباره ما

ايران در چشم‌انداز 1404؛ كشوري است مقتدر و مبتني بر اقتصاد دانايي محور با تكيه بر فناوري اطلاعات و ارتباطات، برخوردار از دانش پیشرفته، توانا در تولید علم و فناوری و متکی بر سهم برتر منابع انسانی و سرمایه‌ی اجتماعی در تولید ملی می باشد.
يكی از مهمترین مؤلفه های كليدي در اقتصاد دانايي محور ميزان دانش و مهارت شهروندان در راستاي تأمين نيازمنديهاي حرفه‌اي جامعه مي‌باشد که در اين رابطه توسعه و تقویت کیفی محيط‌ هاي آموزشي براساس فناوریها و تکنولوژیهای جدید امري ضروري است.
موسسه آموزش عالی غیردولتی مهر البرز با هدف تربيت نيروي انساني متخصص و باکیفیت و با رويكرد اعتلای آموزش و پژوهش در بستر فناوری ارتباطات و اطلاعات از اوایل سال 1382 در مقطع تحصیلات تکمیلی آغاز به كار نمود و خدمات آموزشي خود را در قالب روش نوین آموزش الكترونيكي در دوره‌هاي كارشناسي ارشد ارائه داد. برنامه‌هاي آموزشي اين موسسه بر اساس بومی‌سازی استانداردهای جهانی و تجارب دانشگاه‌های معتبر الکترونیکی پیشگام جهان بوده که با متناسب‌سازی آن‌ها با ظرفیت‌ها، توان و نیازهای کشور به اجرا در آمده است.
      وجه تمايز شاخص دانشگاهي كه در فضاي الكترونيكي به ارائه خدمات آموزشي مي‌پردازد با ديگر دانشگاه‌هاي سنتي در كيفيت، قابلیت و تنوع خدمات آموزشي‌، در دسترس بودن، صرفه اقتصادی مناسب و تسهیل فرایند یادگیری مي‌باشد. در واقع يك دانشگاه مجازي نه‌تنها قابليت ارائه کامل دوره‌های مختلف را با رعایت تمامی اجزا و با كيفيت مطلوب برای تعداد زیادی از مخاطبان خود را داراست، بلكه مي‌تواند با ويژگي همیشه و همه‌جا در دسترس بودن چرخه کاملی از تحصیل و یادگیری مطلوب را تضمين نمايد. طبق آمار موجود امروزه در سطح جهان حدود 70 درصد مشاغل جديد ایجادشده به نحوي مرتبط با فناوري اطلاعات و ارتباطات می‌باشد، به‌نحوی‌که شاید در این عصر نتوان از علم يا تخصصی سخن گفت كه فناوري اطلاعات را در آن تأثیرگذار نبوده و یا آن را متحول نكرده باشد.
              در همین راستا موسسه آموزش عالی مهر البرز با تمرکز بر ارائه کیفی این الگوی نوین در تلاش است تا با بهره‌گیری از بالاترين سطح ظرفيت و توان علمی، پاسخگوي بخش عظيمي از نياز به فراگيري آموزش عالي به‌ویژه در مقاطع تحصيلات تكميلي باشد و همگام با رشد فزاينده و هم‌زمان اين فناوري و تمایل به ادامه تحصیلات در کشور، اقدام به تربيت نيروي انساني متخصص براي جامعه دانش‌محور آينده ايران نمايد. محوريت فناوري اطلاعات در ساختار دانشگاه این امکان را ایجاد مي‌نمايد كه فارغ‌التحصيلان يا خود عامل ايجاد مشاغل جديد بيشتري شوند و يا نياز مبرم جامعه به تحصیل‌کردگان مسلط به مهارت‌های حرفه‌ای نوین را تأمین نمايند.
موسسه آموزش عالی مهر البرز به همت جمعي از مديران مجرب و اساتيد متخصص حوزه‌های مديريت و فناوري اطلاعات كشور پس از دو سال كار تحقيقاتي و مطالعاتي در سال 1383 با دريافت موافقت قطعي خود از شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم و تحقيقات تأسیس شد.
اساسنامه موسسه در جلسه مورخ 19/1/1385 شوراي گسترش مورد تأييد و تصويب قرار گرفت و با تکمیل و استقرار ارکان به‌ویژه فعال نمودن هیئت‌امناء با حضور نماینده محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین تدوین برنامه راهبردی 5 ساله اول ، به‌عنوان نخستین موسسه آموزش عالی الکترونیکی غیردولتی جمهوری اسلامی ایران ازبهمن ماه 1386 با پذیرش 12 دانشجوی ارشد دررشته مدیریت فناوری اطلاعات، فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود.
محور اصلی برنامه‌های آموزشی دانشگاه در مقطع تحصيلات تكميلي در برنامه پنج‌ساله اول راه‌اندازی ده دوره كارشناسي ارشد و از مجموعه رشته‌های مديريتي بود كه ابتدا دو رشته مدیریت فناوری اطلاعات و مدیریت کسب‌وکار و پس‌ازآن به‌تدریج و در طول هرسال با تأمین زیرساخت‌های آموزشي و فني، رشته‌های مختلف فنی ومهندسی به مجموعه دوره‌های داير مهر البرز اضافه گردید. هم اکنون در 17 رشته و کدگرایش در سه حوزه فناوری اطلاعات، مدیریت و مهندسی به دانشجویان خدمات آموزشی وپژوهشی ارائه می‌گردد.
در حال حاضر، در موسسه آموزش عالی مهر البرز سه دانشکده دایر می¬باشد؛
دانشکده فناوری اطلاعات با گروه‌های آموزشی علوم تصمیم ومهندسی دانش، مهندسی فناوری اطلاعات و مدیریت فناوری اطلاعات
دانشکده مدیریت با گروه‌های آموزشی مدیریت کسب‌وکار، مدیریت صنعتی، گروه مالی و بانکداری و مدیریت بازرگانی
دانشکده علوم مهندسی با گروه‌های آموزشی مهندسی صنایع، مهندسی ساخت و مدیریت پروژه، مهندسی محیط‌زیست
گرچه آموزش الكترونيكي در كشور ما نوپا و در آغاز راه مي باشد و طبیعتا رعايت دقیق استانداردهاي مطلوب دنيا درجامعه ایران با توجه به زيرساختهاي موجود كشور مقداری سخت و پرهزینه می باشد اما تلاش کلیه دست اندرکاران موسسه از موسسان تا کارشناسان، معطوف به رعایت بهترین کیفیت و تامين امكانات مناسب آموزشي و فني موجود بوده که در طی این مسیر دست همه خیرخواهان، اساتید، متخصصان و دانشجویان را به گرمی فشرده و از همگان برای یاری رساندن به توسعه یادگیری الکترونیکی با کیفیت و مداوم در عرصه آموزش عالی کشور و پیاده سازی دانشگاه الکترونیکی ممتاز در کشور و شناخته شده در سطح منطقه دعوت می نماییم.

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491