02 ارديبهشت

آرشیو 1 | اعلام برنامه زمانی ثبت نام و برگزاری آزمون های سال 1399 و دفترچه آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز :  برنامه زمانی ثبت نام و برگزاری آزمون های سال 1399 سازمان سنجش آموزش کشورو همچنین دفترچه رشته های آزمون کارشناسی ارشد  اعلام شد

این برنامه که شامل برنامه ثبت نام و برگزاری آزمون دکتری، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته، سراسری، فنی و حرفه ای و آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1399 می باشد به شرح زیر است:

لازم به ذکر است بعد از شیوع بیماری کرونا و تغییر در زمان برگزاری آزمون ها این برنامه با توجه به آخرین تغییرات سایت سازمان سنجش به روز شده است.

لازم به توضیح است که موسسه آموزش عالی مهرالبرز در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های زیر اقدام به جذب دانشجو می نماید. جهت آشنایی با رشته ها بر روی نام آن ها کلیک کنید.

ضمناً با توجه به تغيير صورت گرفته در رشته‌ امتحاني 1276- مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات (IT) جدول مربوط به مواد امتحاني و ضرايب دروس اين رشته‌ امتحاني بصورت جداگانه به شرح ذيل اعلام مي‌گردد. لذا داوطلبان متقاضي اين رشته‌ امتحاني ضرورت دارد براساس اين اطلاعات نسبت به مطالعه مواد امتحاني اقدام نمايند.