02 ارديبهشت

آرشیو 6 | اهتمام جدی اعضا در پیگیری صدور مجوز دانشگاه و تصویب رشته های جدید در پنجاه و سومین جلسه هیات امنا

پنجاه و سومین جلسه فصلی هیات امنا روز دوشنبه 19 اسفندماه با حضور تمامی اعضا در محل ساختمان اداری مهرالبرز برگزار شد.

تایید صورتهای مالی و گزارش حسابرسی سال تحصیلی 98-97 و تصویب تمدید همکاری با موسسه حسابرسی رازدار، استماع و بررسی گزارش پیشرفت امور آموزشی و تصویب 6 رشته جدید برای صدور درخواست مجوز  وزارت علوم از مصوبات این جلسه بود.

همچنین آخرین گزارش اقدامات انجام شده و پیشرفتهای صورت گرفته در مسیر پرونده ارتقای موسسه به دانشگاه با توجه به دارا بودن همه شرایط و تاییدهای دفاتر مسول در وزارت علوم توسط ریاست موسسه مطرح و مقرر شد اعضای محترم به صورت جدی نسبت به صدور مجوز دانشگاه اهتمام جدی و مداخلات موثری به عمل آورند.

تصویب تبعیت کلیه موارد استخدامی و حمایتی اعضای هیات علمی از آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آخرین مصوبه این جلسه بود.

در پایان هیات امنای موسسه از تمامی تلاش های رییس و کارکنان، اعضای هیات رییسه و هایت علمی موسسه در سال 98 تشکر و قدردانی به عمل آوردند.