02 ارديبهشت

آرشیو 9 | با انتخاب 7 نفر، سومین هیئت مدیره کانون دانش آموختگان مشخص شد

26 دی ماه؛ دومین گردهمایی بزرگ دانش اموختگان در مجمع عمومی کانون برگزار گردید

روز پنج شنبه 26 دی ماه 1398 در سالن ثامن الحجج ساختمان امام رضا (ع) دانشکده مدیریت دانشگاه تهران دومین گردهمایی بزرگ دانش آموختگان مهرالبرز با گرامیداشت یاد و خاطره جانباختگان سانحه هوایی اخیر برگزار گردید. در ابتدا پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا.. مجید توسط یکی از دانش آموختگان مراسم آغاز گردید. سپس آقای حمیدرضا معصومی مدیرعامل دومین دوره هیات مدیره کانون ضمن عرض تسلیت به مناسبت جان باختن هموطنان عزیزمان در پرواز اوکراین، گزارش عملکرد دو ساله فعالیتها و برنامه های کانون را برای حضار ارائه نمود.

پس از ایشان آقای سجاد عبادی معاون دانشجویی فرهنگی مهرالبرز نیز ضمن خوش آمد گویی و تقدیر از زحمات اعضای هیات مدیره دوره دوم پس از عرض تسلیت، سخنانی را در قالب پبشنهاداتی عملی برای دوره جدید کانون ایراد نمودند و با بیان این که موفقیت امروز کانون حاصل تلاش تمامی اعضا از سال 1391 می باشد مراتب خرسندی دانشگاه از فعالیت ها و برنامه های کانون را اعلام کردند. در ادامه دو نکته با تاکید توسط معاون دانشجویی فرهنگی مهرالبرز بیان گردید:

اول این که هیات مدیره جدید توجه داشته باشند که در دوره جدید فرآیند عضوگیری رسمی کانون شکل بگیرد و اعضای فعال بتوانند هیات مدیره را انتخاب نمایند. دوم این که این افراد سعی کنند تا ضمن حفظ همدلی و اتحاد بین دانش آموختگان وقت و انرژی خود را به منظور رسیدن به اهداف کانون تا پایان راه دو ساله مدیریت نمایند و مطمئن باشند که معاونت دانشجویی فرهنگی مهرالبرز تا آخر در کنار این عزیزان خواهد ایستاد و از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.

مطابق اعلام قبلی مراسم بزرگداشت جان باختگان سانحه دردناک سقوط هواپیمای اوکراین بخش اول برنامه های دومین گردهمایی بزرگ دانش آموختگان بود. پس از پخش کلیپی که با یاد این عزیزان تهیه شده بود از جناب آقای رامین دانشمند همکار سابق و برادر یکی از جان باختگان سرکار خانم دکتر مژگان دانشمند دعوت گردید تا در مورد این اتفاق جانسوز و درگذشت خانواده موسوی (سرکار خانم دکتر مژگان دانشمند، جناب آقای دکتر پدرام موسوی و دو دختر عزیزشان دریا و دورینا) سخنانی را ایراد نمایند. وی طی سخنانی آرامش بخش با مقایسه نحوه برخورد ساختار نظام و مردم با خانواده ها در وقایع اخیر و توجه و احترام ویژه به آنان بیان نمود که پس ما می توانیم ارزش و عنایت ویژه به انسانها و حمایت و کمک به آنان را داشته باشیم منتها نه در زمان عادی که البته این هم جای امیدواری دارد که به تدریج رفتار و عمل مناسب با شهروندان داشته باشیم. پس از سخنان ایشان، برنامه اجرای موسیقی زنده که از پیش ترتیب داده شده بود نیز به یاد عزیزان برگزار گردید.

در قسمت دوم برنامه روند انتخابات آغاز گردید و کلیپ های تبلیغاتی کاندیدا یک به یک پخش گردید و مجری برنامه نیز روند انتخابات را توضیح داد و از حضار خواست تا رای های خود را نوشته و در اختیار کمیته نظارت قرار دهند. پس از پایان رای گیری کمیته نظارت متشکل از جناب آقایان عبادی و قاضی سعیدی به شمارش آرا پرداختند و نتیجه را اعلام نمودند.

ترکیب سومین دوره هیئت مدیره پس از دریافت آرا به شرح زیر اعلام گردید:

1- با کسب 50 رای جناب آقای آرش مریدی

2- با کسب 46 رای جناب آقای حمیدرضا معصومی

3- با کسب 40 رای جناب آقای جواد صفویه

4- با کسب 38 رای جناب آقای احمد زیادخانی قاسمی

5- با کسب 36 رای جناب آقای محمد هوراندی

6- با کسب 34 رای سرکار خانم ندا نجفی

7- با کسب 32 رای جناب آقای سیدحسین اردهاری

لازم به ذکر است مطابق اساسنامه کانون دانش آموختگان هر دو سال یکبار مجمع عمومی کانون به منظور ارائه گزارش عملکرد هیات مدیره و برنامه های انجام شده و همچنین بحث و تبادل نظر دانش آموختگان در خصوص فعالیت های کانون به عنوان نهادی مستقل و با حضور دانش آموختگان مهرالبرز برگزار می گردد.