01 آذر

آغاز انتخابات پنجمین دوره شورای صنفی دانشجویان مهرالبرز

انتخابات شورای صنفی دانشجویان؛  وظایف شورا و نحوه مشارکت

شوراي صنفي دانشجويان مهرالبرز به عنوان مهمترين پل ارتباطي دانشجويان و دانشگاه در جهت تامين خواسته ها، رفع نیازها، پیگیری مطالبات و محور توسعه برنامه هاي دانشجويي در این موسسه آموزش عالی می باشد که در سال .1388 به عنوان نخستین تشکل دانشجویی دانشگاههای الکترونیکی کشور به پیشنهاد دانشجویان توسط حوزه دانشجویی-فرهنگی تاسیس شد.
خوشبختانه از آغازین دوره تاکنون که چهار دوره از آن تشکیل شده است حضور و مشاركت دانشجویان چه در مرحله اعلام کاندیداتوری جهت نمایندگی در این شورا و حضور در انتخابات و همچنین برگزاری جلسات و پیگیری برنامه ها بالای 70 درصد بوده است که توانسته منشا اثرات مفید و مثبتی در جهت پیشبرد امور دانشجویان در تمامی حوزه های آموزشی، فنی و دانشجویی را با برگزاری جلسات مختلف و نمایندگی خواسته های جدی دانشجویان گامهای موثری بردارد.
از جمله اهداف اين شورا عبارتند از :
1.    ارتقای سطح مشارکت و توسعه فعالیت های دانشجویی در محیط الکترونیکی
2.     شناسایی و بهره مندی از توانمندیهای دانشجویان در بهبود و ارتقای فعالیتهای علمی وآموزشی
3.     ایجاد همدلی و تقویت روحیه جمعی  و کارگروهی علمی بین دانشجویان
4.    تلاش  و همکاری در تسهیل انجام امور تحصیلی، رفاهی و فوق برنامه ای دانشجویان
5.    پیگیری مطالبات و خواسته های دانشجویان با همکاری واحدهای مختلف دانشگاه
پنجمین دوره انتخابات اين شورا از تاريخ 28 مهر الي 11 آبان در دو مرحله ثبت نام و تبليغات و پس از آن انتخابات آنلاين در دوره های آموزشی مختلف دانشجویان ورودی 92 و 93 به صورت جداگانه در پرتال آموزشی برگزار خواهد شد.
ضمن دعوت از كليه دانشجويان عزيز جهت حضور و مشارکت فعالانه در اين نهاد دانشجويي با همکاری گروهی و معرفی افراد علاقمند جهت اعلام کاندیداتوری و حضور به عنوان نماینده، می توانید جهت کسب جزییات بیشتر به آيين نامه اجرايي انتخابات در پرتال آموزشي بخش شورای صنفی مراجعه نمایید.

تاریخ انتشار 27 مهر 1393