01 آذر

فراخوان مسابقه کتابخوانی الکترونیکی نوای نی(ویژه دهه اول محرم)

(ویژه دهه اول محرم)

دانلود کتاب و پوستر مسابقه

چه کوتاه است فاصله میان بالا رفتن دست علی (ع) و بالا رفتن سر حسین (ع) ؛ فاصله ای از ظهر غدیر تا ظهر عاشورا ...
مردم همچنان به این خانه وفادارند، و هنوز پس از گذشت قرن‌ها و دگرگونی‌ها و زاد و مرگ ایمان‌ها و عشق‌ها و اندیشه‌های بسیار، از در این خانه، به قصری، معبدی، وقبله‌ای دیگر، نرفته‌اند.
هر مذهبی، مکتبی یا نهضتی ، از دو عنصر ترکیب می‌یابد؛ عقل و عشق. یکی روشنایی است و دیگری حرکت. یکی شعور و شناخت می‌بخشد و به مردم بینایی و آگاهی می‌دهد و دیگری، نیرو و جوشش و جنبش می‌آفریند.
( دکتر علی شریعتی)

به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین( ع) و یاران باوفایش، واحد دانشجویی-فرهنگی مسابقه کتابخوانی الکترونیکی در مکتب شور و شعور حسینی ویژه این ایام جهت آشنایی هر چه ببشتر با فلسفه قیام امام حسین(ع) همزمان با عزاداریها و سوگواریهای این ایام برگزار می نماید، دانشجویان علاقمند می توانند با مطالعه فایل الکترونیکی کتاب که به پیوست اطلاعیه می باشد در دهه اول ماه محرم، در مسابقه آن که در روز چهارشنبه 14 آبان ماه در پرتال آموزشی به صورت سوالات تستی برگزار می شود، حضور یابند.
کتاب «قیام امام حسین(ع)» به تحلیل و علت شناسی عاشورا می پردازد که به قلم توانمند و شیوای استاد زنده یاد سید جعفر شهیدی نگاشته شده است، که از جمله کتاب‌های مطرح درتحلیل واقعه عاشوراست. دکتر شهیدی در این کتاب بیش از آن که در جستجوی چگونگی آن رخداد عظیم باشد، به دنبال چرایی حادثه عاشورا بوده است؛ "مقصود من از نوشتن این یادداشتها مقتل نویسی، تبلیغ مذهبی و حتی نوشتن تاریخ نیست. من کوشیده ام تا خود بدانم آن چه رخ داد، چرا رخ داد؟ "
به سه نفر برتر برگزیدگان، جوایز ویژه ای از سوی دانشگاه اهدا خواهد شد.

التماس دعا
واحد دانشجویی-فرهنگی