02 آذر

اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت + اسامی

به نام خداوند دانا و حکیم

اطلاعیه
راهنماي گام به گام ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت سال 1393 کارشناسی ارشد (سال تحصيلي 94-1393)

با سلام

ضمن عرض تبريك به مناسبت قبولی شما در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسري كارشناسي ارشد سال 1393 و آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان گرامی و همچنین ابراز خوشوقتی از انتخاب موسسه آموزش عالی مهرالبرز به عنوان محل تحصیل دوره تحصیلات تکمیلی، راهنماي گام به گام ثبت نام در اين موسسه را به شرح ذيل به اطلاع مي رساند.

اداره آموزش

آبان ماه 1393

مراحل ثبت نام

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند

کلیه فرایند ثبت نام به صورت الکترونیکی انجام می شود و نیاز به حضور افراد در موسسه نمی باشد.

مرحله اول: ثبت نام الكترونيكي

گام اول : مطالعه مطالب مندرج در سايت

كليه مطالب مربوط به آشنايي با موسسه، نحوه تحصيل در فضاي الكترونيكي، فرايند و ابزارهاي موجود تحصيلي و دوره هاي آموزشي در بخشهاي مختلف سايت دانشگاه قابل مشاهده مي باشد، علاوه بر آنها بخش مشاوره آنلاين سايت نيز از زمان اعلام نتايج تا پايان فرصت ثبت نام هر روز از ساعت 10 الي16 پاسخگوي سوالات شما در زمينه هاي مختلف خواهد بود.

معرفی کامل دوره های آموزشی:

گام دوم : تكميل فرم ثبت نام الکترونیکی مهرالبرز

فرم ثبت نام الكترونيكي از روز شنبه 10 لغایت 11 آبان ماه1393 و از طريق سايت در دسترس شما قرار خواهد گرفت.که با استفاده از کدملي و شماره شناسنامه نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سیستم ثبت نام الکترونیکی مهرالبرز اقدام نمایید.

تذکر مهم:پذیرفته شدگان گرامی دقت فرمایند که پس از تکمیل فرم ثبت نام الکترونیکی، کدرهگیری تکمیل فرم به همراه لینک پرداخت الکترونیکی شهریه به آدرس پست الکترونیکی که در فرم اعلام نموده اید ارسال می گردد.

در صورت عدم مشاهده ایمیل در Inboxو یا spam سرویس پست الکترونیکی خود، جهت پیگیری و دریافت لینک پرداخت شهریه، نام و نام خانوادگی خود را به آدرساین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدارسال فرمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن لینک برای شما ارسال گردد.

گام سوم : واريز شهريه

میزان شهریه هر ترم عبارت است از: شهریه ثابت + شهریه متغیر که در جدول برنامه های آموزشی اعلام شده است.*

شهريه:با توجه به ارائه يكسان دروس در نيمسال اول براي كليه دانشجويان در هر رشته مبلغ شهريه پرداختي در جدول ذيل مشخص مي باشد كه شما مي توانيد مبلغ مربوطه را پس از تكميل فرم الكترونيكي در سیستم ثبت نام الکترونیکی مهرالبرز از طریق درگاه الکترونیکی سایت به صورت آنلاین پرداختنمایید.

* لازم به ذكر است با توجه به ارائه الكترونيكي دوره ها دراين موسسه، خدمات آموزشی حضوری از تعهدات موسسه نمی باشد، اما در جهت افزایش کیفیت آموزشی، تعدادی کلاس حضوری نیز در طول ترم طبق تقویم آموزشی برگزار می گردد كه انتظار می رود دانشجویان در آن شرکت نمایند. در حال حاضر این خدمات به صورت رایگان ارائه می شود.

مرحله دوم : ارائه اصل مدارک و حضور در جلسه معارفه

صبح روز پنجشنبه پانزده آبان ماه  1393 تحويل اصل مدارك و جلسه معارفه و کلاس حضوری مي باشد که جزئيات برنامه ها از طريق سايت به اطلاع دانشجويان عزيز خواهد رسيد.

گام اول: جمع آوري و تكميل مدارك ارائه مدارك ذيل در روز معارفه الزامي مي باشد.

1. اصل شناسنامه و تصویر تمامي صفحات آن
2. اصل كارت ملي و تصویر آن (پشت و رو)
3. عكس با زمينه سفيد 6 قطعه براي خانم ها و 8 قطعه براي آقايان
4. اصل مدرك تحصيلي مقطع كارشناسي و تصویر آن(دانشجوياني که داراي مدرک کارشناسي ناپيوسته هستند مي بايستی اصل و تصوير مدرک دوره کارداني خودکه معدل در ان قيد شده باشد را نيز ارائه نمايند).
توجه:دانشجوياني که تا پايان شهريور 1393 فارغ التحصيل شده اند لازم است "فرم مخصوص معدل و تعداد واحدهاي گذرانده دانشجويان سال آخر" صفحه 28 دفترچه شماره 1 را تکميل و به همراه ساير مدارک به کارشناس ثبت نام تحويل دهد.
5. اصل كارت پايان خدمت يا معافيت وتصویر آن

6. ارائه CDمدارک:لازم است فایل تصویری مدارک فوق بر روی یک CDکه مشخصات فرد پذیرفته شده به زبان فارسي بر روی آن قید شده تهيه شده و به همراه دیگر مدارک در روز معارفه تحویل اداره آموزش شود.
توجه: فايل تصويري مدارك فقط در قالب فرمت jpg باشد، ضروری است CDمدارک در روز ثبت نام تحویل کارشناس مربوطه گردد. (از ساير فرمتها مانند فايل bmpكه داراي حجم زيادي است،‌ خودداري نماييد)

گام دوم : حضور در جلسه معارفه و کلاس حضوري
براساس تقويم آموزشي زمان برگزاري جلسه معارفه صبح روز پنج شنبه پانزده آبان ماه می باشد كه جزييات آن پس از انجام ثبت نام الکترونيکي از طريق سايت موسسه آموزش عالي مهر البرز به اطلاع شما خواهد رسيد.
تذکرمهم:
لازم به توضيح است، قبل از آغاز دوره و در روز معارفه، دانشگاه سمينار آموزشي ويژه دانشجويان ورودي جديد در خصوص فرايند تحصيل در دانشگاه مجازی و معرفي ابزارها و سيستمهاي مورد نياز در طول دوره برگزار مي نمايد و راهكارهاي مناسب يادگيري در محيط هاي آموزش الكترونيكي را به طور كامل ارائه مي نمايد.

بديهي است ميزان توجه و دقت شما در اين رابطه مي تواند نشان دهنده بخشي از ويژگي هاي عملكرد شما در طول دوران تحصيل در فضاي آموزش الكترونيكي باشد كه ضرورتاً پس از اين تعامل بيشتري نيز با آن خواهيد داشت.

گام سوم : مشاوره و پاسحگويي به سوالات

شما مي توانيد پاسخ سوالات خود را از طريق:

- مراجعه به بخش پرسشهاي متداول

- ارائه نظرات در ذيل اخبار

- استفاد از IDيا هو مسنجر و گفتگو از طريق مشاوره آنلاين

و يا تماس با نشاني هاي ذيل دريافت نماييد:

با تشکر

موفقیت شما آرزوی ماست