02 آذر

برنامه معارفه و اولین جلسه کلاسهاي حضوری دانشجویان تکمیل ظرفیت 94 - 93

برنامه معارفه و اولین جلسه کلاسهاي حضوری دانشجویان تکمیل ظرفیت سال تحصیلی 94-1393

به اطلاع کلیه دانشجویان تکمیل ظرفیت سال تحصیلی 94-1393 می رساند، برنامه جلسه معارفه به شرح ذیل برگزار می گردد.

زمان: جمعه 23 آبان ماه 1393  | مکان: دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

ارائه مدارك ذيل در روز معارفه و در زمان تعیین شده برای ثبت نام الزامي مي باشد.

1. اصل شناسنامه و تصویر تمامي صفحات آن
2. اصل كارت ملي و تصویر آن (پشت و رو)
3. عكس با زمينه سفيد 6 قطعه براي خانم ها و 8 قطعه براي آقايان
4. اصل مدرك تحصيلي مقطع كارشناسي و تصویر آن(دانشجوياني که داراي مدرک کارشناسي ناپيوسته هستند مي بايستی اصل و تصوير مدرک دوره کارداني خودکه معدل در ان قيد شده باشد را نيز ارائه نمايند).
توجه:دانشجوياني که تا پايان شهريور 1393 فارغ التحصيل شده اند لازم است "فرم مخصوص معدل و تعداد واحدهاي گذرانده دانشجويان سال آخر" صفحه 28 دفترچه شماره 1 را تکميل و به همراه ساير مدارک به کارشناس ثبت نام تحويل دهد.
5. اصل كارت پايان خدمت يا معافيت وتصویر آن

6. ارائه CDمدارک: لازم است فایل تصویری مدارک فوق بر روی یک CDکه مشخصات فرد پذیرفته شده به زبان فارسي بر روی آن قید شده تهيه شده و به همراه دیگر مدارک در روز معارفه تحویل اداره آموزش شود.
توجه: فايل تصويري مدارك فقط در قالب فرمت jpg باشد، ضروری است CDمدارک در روز ثبت نام تحویل کارشناس مربوطه گردد. (از ساير فرمتها مانند فايل bmpكه داراي حجم زيادي است،‌ خودداري نماييد)

نکات:

-    زمان : جمعه 23 آبانماه 1393
-    محل برگزاري معارفه و كلاسهاي حضوري دانشكده مديريت دانشگاه تهران واقع در بزرگراه جلال آل احمد بعد از پل نصر(گيشا) مي باشد.
-    مدارك ذكر شده را حتما به همراه داشته باشيد.
-    در صورت امكان لپ تاپ به همراه خود داشته باشيد.

-    اطلاعيه خوابگاههاي دانشجويي كلاسهاي حضوري و امتحانات

برنامه برگزاری اولین جلسه کلاسهای حضوری دانشجویان مرحله تکمیل ظرفیت ورودی 94-1393:

عناوین و ترتیب زمانی برگزاری 4 درس نیمسال اول هر رشته، متعاقبا از سوی اداره آموزش اعلام خواهد شد.

Inline image 1

تاریخ انتشار 19 آبان 1393