02 آذر

فراخوان رادیو اینترنتی " مهرآوا " ؛ نخستین برنامه در روز دانشجو

با سلام و ادب

در آغاز سال تحصیلی وعده داده بودیم که به مناسبت 16 آذرماه و روز دانشجو اولین ویژه برنامه رادیو اینترنتی مهرالبرز را در قالب یک برنامه 60 دقیقه ای تهیه و در همان روز از طریق سیستم ویدئو کنفرانس موسسه خدمتتان ارائه نماییم.

به همین منظور از کلیه شما عزیزان دعوت می شود تا با بهره گیری از ایده های خلاقانه و متفاوت تان را به صورت فایلهای صوتی به پست الکترونیکی رادیو مهر آوا "این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید" ارسال نمایید، شما می توانید هر مطلب متفاوت علمی مانند دستاوردها، خاطرات کوتاه مشاهیر و بزرگان یا تجارب موفق بزرگان علمی و یا چکیده یک مقاله و تحقیق علمی در رشته خودتان و حتی مطالب ادبی و طنز، اخبار جالب و ... را به صورت کوتاه ضبط نموده و برای ما ارسال نمایید، ضمنا این فراخوان علاوه بر سایت و شبکه های اجتماعی از هفته آتی بر روی وایبر و اینستاگرام دانشگاه نیز برای راحتی ارسال مطالب قرار خواهد گرفت.

p

منتظر همکاری و مشارکت پرشور شما هستیم.

به 3 نفری که مفید و متفاوت ترین مطالب را برای ما ارسال نمایند، هر کدام مبلغ 2 میلیون ریال کارت هدیه اهدا خواهد شد.

فرصت ارسال مطالب از 24 آبان تا 2 آذرماه

نکات:

· در زمان ضبط صداي خود با ميكروفن (وسیله ضبط صدا و یا گوشی تلفن همراه) فاصله منطقي داشته باشيد.
· پس از ضبط صداي خود ، صداي خود را باز شنوايي كنيد تا در صورت داشتن اشكال ، آن را مرتفع كنيد.
· صداي خود را با فرمت های رایج (mp3 ,…) و حداكثر 10مگابايت ضبط يا تنظيم نماييد.
· نام و نام خانوادگی بهمراه رشته تحصیلی خود را در ابتدای فایل صوتی و در ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ذکر نمایید.

واحد دانشجویی-فرهنگی