02 آذر

انتخاب دکتر نظری به عنوان عضو کمیته آموزش انجمن بین المللی مدیریت پروژه

بنا به اعلام انجمن مدیریت پروژه ایران، برای نخستین بار از کشورمان جناب آقای دکتر احد نظری مدیر محترم گروه پروژه و ساخت به عنوان عضو کمیته آموزش انجمن بین المللی مدیریت پروژه که مقر آن در کشور سوییس می باشد انتخاب شدند.

انجمن بین المللی مدیریت پروژه دارای 5 کمیته تخصصی با نامهای 1- جوایز مدیریت پروژه 2- گواهینامه حرفه ای مدیریت پروژه 3- آموزش 4- پژوهش و 5- اعضاء جوان می باشد. اعضاء این کمیته ها از بین اعضاء هیأت مدیره ی انجمن های ملی در کشورهایی که عضو رسمی IPMA و براساس توانمندی هایشان انتخاب می شوند. در مجمع سالیانه IPMA که یک ماه پیش در روتردام هلند برگزار شد، تعدادی از اعضاء هیأت مدیره انجمن مدیریت پروژه ایران کاندیدای عضویت در کمیته های فوق بودند که در نهایت و با کمال افتخار آقای دکتر احد نظری برای کمیته آموزش و آقای مهندس غلامرضا صفاکیش برای کمیته جایزه  انتخاب شدند.

ضمن تبریک به جامعه مدیریت پروژه ایران برای هر دو بزرگوار آرزوی موفقیت داریم.

تاریخ انتشار 09 آذر 1393