02 آذر

در صورت تصویب؛ اصلاح اساسنامه و حدف عنوان غیرانتفاعی موسسات آموزش عالی

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم از اصلاح اساسنامه موسسات آموزش عالی غیردولتی خبرداد.

دکتر کارن‌ابری نیا در گفت‌و‌گو با ایسنا، تاکید کرد: اساسنامه این موسسات حدود 30 سال است که تصویب شده و با گذشت زمان تغییری در آن صورت نگرفته است. پیشنهاد ما این است که عنوان غیرانتفاعی از روی این موسسات برداشته شود و نام این موسسات به موسسات آموزش عالی غیردولتی تغییر پیدا کند.

وی به وجود موردی در این اساسنامه اشاره کرد و گفت: بحثی در اساسنامه قبلی مطرح است مبنی بر اینکه اگر یک موسسه غیرانتفاعی و غیردولتی بعد از چند سال و به هر دلیلی منحل شود همه دارایی‌های آن به دولت و وزارت علوم خواهد رسید و همین امر باعث ترس سرمایه‌گذاران می‌شود در صورتی که اگر این مورد اصلاح شود، سرمایه‌گذاران با خیال راحت اقدام به سرمایه‌گذاری در این موضوع می‌کنند.

وی در مورد کمبود بودجه موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی اظهار کرد: از آنجایی که این موسسات جزو بخش خصوصی محسوب می‌شوند، دولت نمی‌تواند به این موسسات کمک مالی کند. تصمیم ما این است که کاری انجام دهیم تا سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در این واحدها تشویق شوند. برای این منظور پیشنهاداتی به شورای عالی انقلاب فرهنگیارائه کردیم که اگر تصویب شوند، تغییراتی در اساسنامه این واحدها ایجاد خواهد شد.

تاریخ انتشار 10 آذر 1393