03 آذر

بازدید از پروژه های عمرانی منطقه 22؛ تونل و پلهای بتنی

روز چهارشنبه 19 آذرماه براساس هماهنگی صورت گرفته با شهرداری منطقه 22، بازدید دانشجویان رشته های مدیریت پروژه و مهندسی عمران از پروژه های عمرانی این منطقه انجام گرفت.

ابتدا دانشجویان در محل سایت مدیریت تونل حکیم که در امتداد این بزرگراه در حدفاصل پارک چیتگر و آزاد راه تهران- کرج قرار دارد حاضر شدند تا پس از معرفی کامل مشخصات این تونل و حجم و ابعاد فعالیتهای فنی با همراهی مهندسان آن از نزدیک با اقدامات صورت گرفته در این بخش با توضیحات کامل ارائه شده آشنا شدند.

پس از آن گروه بازدیدی به محل 23 کیلومتری جاده قدیم تهران-کرج جهت بازدید از پل بتنی عظیم کشور و همچنین کارگاه ساخت قطعات پلهای جدید عمرانی مانند صدر و امام علی و ... از نزدیک با معرفی نحوه تولید بتن، ساخت و نصب آن با حضور مدیر این کارگاه آشنا شدند.

تاریخ انتشار 23 آذر 1393