03 آذر

انتخاب حمید رضا معصومی به عنوان دبیر شورای صنفی دانشجویان؛ گزارش جلسه

عصر روز چهارشنبه 19 آذرماه، نخستین جلسه شورای صنفی دانشجویان با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، در این جلسه ابتدا معارفه اعضا با معرفی رزومه کوتاهی از آن انجام گرفت و پس از آن اعضای محترم با سوابق فعالیتهای چهاردوره گذشته با مروری بر صورتجلسات و اقدامات آشنا شدند.
پس از آن آقای سجاد عبادی، مدیر دانشجویی-فرهنگی موسسه در سخنانی کوتاه به معرفی ظرفیتها و قابلیتهای شورای صنفی دانشجویان به عنوان تنها نماد رسمی رابط دانشجو و دانشگاه پرداختند و پیشنهاداتی در جهت فعالیت موثر و ماندگار برای این دوره شورا ارائه دادند.
سپس اعضا نیز پیشنهادات و دغدغه های خود برای فعالیتهای شورای صنفی و درخواستهای عمده دانشجویان را بیان نمودند که بنا شد در جلسه آتی کلیه این موارد به صورت دسته بندی شده و براساس اولویت طرح شود.
در ادامه انتخابات شورای صنفی دانشجویان با اعلام کاندیداتوری 3 نفر از اعضای محترم برگزار شد که در نتیجه به ترتیب آقای حمیدرضا معصومی به عنوان دبیر شورا و آقای آرش مریدی به عنوان نایب دبیر شورا انتخاب شدند. که به این عزیزان تبریک گفته و برای پیشبرد برنامه های پنجمین دوره شورا برایشان آروزی موفقیت می نماییم.
لازم به ذکر است دومین جلسه شورا همزمان با آخرین جلسه کلاسهای حضوری نیمسال اول برگزار می گردد.

تاریخ انتشار 23 آذر 1393