03 آذر

فایل ضبط شده نخستین برنامه رادیو اینترنتی مهرآوا

دانلود و پخش قسمت اول برنامه

دانلود و پخش فسمت دوم برنامه (سخنرانی دکتر خانیکی)

دانلود و پخش قسمت سوم برنامه

با همكاري اعضاي خانواده مهرالبرز اساتيد، دستياران و همكاران طبق قولي كه داده بوديم اولين برنامه راديو اينترنتي مهرالبرز كه بناست در طول سال تحصيلي و مناسبتهاي ويژه به پخش برنامه بپردازد همزمان با روز دانشجو در روز دوشنبه ١٧ آذرماه از ساعت ١٨ الي ٢٠ از طريق سيستم كلاس الكترونيكي مهرالبرز به صورت زنده پخش گردید.

در اين برنامه علاوه بر خیر مقدم؛ معرفی برنامه ها،؛پیام افتتاح رادیو و تبریک روز دانشجو ( دکتر بازرگان ریاست موسسه)؛اخبار داخلی مهرالبرز، تاریخچه روز دانشجو، برندسازی شخصیت، درباره بازدیدهای علمی، معمای بیل گیتس برای استخدام یک مهندس، درباره نشریه دانشجویی راه مهر، مصاحبه با دستیار برگزیده آموزشی (وحید طباطبایی)، داستان کوتاه، طنز ملا نصرالدین، معرفی آیین نامه مقالات و پایان نامه، معرفی و راه اندازی کانون دانش آموختگان، دعوت به همکاری برای تولید برنامه های بعدی، معرفی راههای ارتباطی با دانشگاه، موسیقی و... و البته با سخنرانی ویژه دكتر هادي خانيكي استاد علم ارتباطات و رسانه ( عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي) كه در حوزه دانشجويان و نقش كنشگري در فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي و تاثير آن بر يادگيري صحبت کردند، که فایل پیش رو در سه قسمت به صورت آفلاین و ضبط شده نخستین برنامه رادیو اینترنتی مهرآوا در اختیار شما دوستان قرار گرفت.

جا دارد از تمامی دوستانی که در تهیه، تولید برنامه ما را همیاری کردند، به ویژه سرکار خانم سارا فیض دانشجوی رشته مدیریت صنعتی ورودی 93 مهرالبرز که به بهترین نحوه اجرای برنامه را بر عهده گرفتند نهایت تشکر را داشته باشیم.

امیدواریم مورد توجه شما تمامی مخاطبان مهرالبرز قرار گرفته باشد، خواهشمند است علاوه بر راههای ارتباطی اعلام شده، نظرات خود را با ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با ما در میان بگذارید.

موفق و پیروز باشید
تاریخ انتشار 24 آذر 1393