03 آذر

گزارش بازدید دانشجویان از شرکت انتقال داده های آسیاتک

بازدید از شرکت آسیاتک، همزمان با آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی 94-1393 روز چهارشنبه 8 بهمن ماه و به مدت 2 ساعت ویژه دانشجویان مدیریت فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری اطلاعات مهرالبرز برگزار گردید.

ابتدا دانشجویان با ساختار شرکت و بخش های مختلف آشنا شدند.بخشهای مونیتورینگ، تحقیق و توسعه، دیتا سنتر و را به طور کامل به دانشجویان معرفی نمودند و سپس بخشهایی همچون پشتیبانی فنی شبکه، مدیریت CRM و بخش تست و توسعه برنامه های تولیدی شرکت را با شرح کامل مختصات و ویژگی های آنها معرفی کردند.
لازم به ذکر است، مرکــز داده هــای آسیــاتک از ساختار فیزیکی دیتا سنتر شرکت آسیاتک از استاندارد TIA-942 پیروی می کند که در آن به تمامی الزامات دیتا سنتر اشاره شده است. همچنین این شرکت جهت اطمینان از امنیت داده های خود استاندارد امنیت اطلاعات ISO 27001 را مستقر نموده است. در این راستا استاندارد Tier 1-4 نیز برای بهبود وضعیت انتخاب و پیاده سازی شده است.
و خدماتی همچون اینترنت پر سرعت +ADSL2 ،پهنای باند اختصاصی ISDP، سرورهای IDC،شبکه های خصوصی مجازی VPN، و سرویس های ارزش افزوده VAS  را به مشتریان خود ارائه می دهد.

تاریخ انتشار 08 بهمن 1393