03 آذر

نشست هم اندیشی آغاز نیمسال دوم کادر دانشگاه برگزار شد

ظهر روز 8 بهمن ماه، مطابق سنوات پیشین نشست هم اندیشی و هماهنگی کادر دانشگاه با حضور همکاران در محل دفتر ریاست برگزار شد.

در این جلسه دکتر بازرگان ضمن خسته نباشید از زحمات همکاران محترم در طول نیمسال اول و به ویژه ایام امتحانات و ثبت نام تشکر نمودند و با تاکید بر حفظ کیفیت، توجه ویژه به رعایت آن در تمامی ابعاد و زمینه ها را دارای اهمیت بسزایی دانستند، ایشان با اشاره به ویژگیهای مثبت این موسسه به عنوان مرکزی پیشرو در حوزه آموزش الکترونیکی، هماهنگی مناسب،  فضای دوستانه و تخصص و تعهد کاری را از داشته های مهم این مجموعه دانستند و از همگان مشارکت بیشتر و موثر در کسب استانداردها و شاخصهای کیفی تبدیل موسسه به دانشگاه را خواستار شدند.
در بخش بعدی برنامه، همکاران نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه های مختلف ارایه دادند که با دستور مدیریت دانشگاه مقرر شد روابط عمومی با دریافت مهمترین نکات، این موارد را جهت طرح و بررسی در شورای دانشگاه جمع آوری نماید.
در پایان برنامه قائم مقام دانشگاه با یادآوری نحوه تاسیس و تشکیل و همچنین فعالسازی بخشهای مختلف به صورت تدریجی و با استفاده از ظرفیت و توانمندیهای همکاران، موفقیتهای این موسسه را مرهون زحمات کادر کوچک اما توانا و بسیار متعهد مهرالبرز دانستند و از همه حاضرین خواستند تا همواره برای حفظ و تقویت روابط انسانی مطلوبی که در موسسه وجود داشته کوشش نمایند.
این برنامه با صرف ناهار جمعی در ساعت 13.30 پایان یافت.

تاریخ انتشار 12 بهمن 1393