03 آذر

مسابقات پینت پال دانشجویان به مناسبت گرامیداشت دهه فجر...

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، مسابقات ورزشی دانشجویان در رشته پینت بال در دو گروه جداگانه خانمها و آقایان روز پنج شنبه 30 بهمن ماه در باشگاه پینت بال برج میلاد از ساعت 8 الی 13 برگزار می گردد.

تعداد تیمهای شرکت کننده 8 تیم ( 4 تیم دانشجویان خانم و 4 تیم دانشجویان آقا) از 4 گروه آموزشی به شرح ذیل می باشد و تعداد نفرات هر تیم نیز 6 نفر می باشد.
گروه فناوری اطلاعات شامل مهندسی و مدیریت فناوری اطلاعات، گروه مدیریت شامل مدیریت کسب و کار و مدیریت صنعتی، گروه صنایع مهندسی صنایع با تمامی گرایشها و گروه پروژه و ساخت شامل مدیریت پروژه و مهندسی مدیریت و ساخت که با مجموع 4 تیم از خانمها و 4 تیم از آقایان در مسابقه حاضر خواهند شد.
مهلت ثبت نام از یکشنبه 19 بهمن ماه لغایت یکشنبه 26 بهمن ماه از طریق مراجعه به پرتال آموزشی و ثبت نام در تالار گفتمان بخش دانشجویی-فرهنگی می باشد.

نکات مهم:

• اولویت با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام نمایند.
  • مسابقه توسط تیم حرفه ای مسابقات مجموعه برگزار می شود و تابع قوانین مربوطه می باشد.
  • چنانچه تیمی از خانمها و آقایان تکمیل نشود امکان افزایش و کاهش تیمها در این گروهها وجود ندارد.
  • هر تیم برای حضور در مسابقات می بایست دارای تعداد نفرات کامل باشد.
  • چنانچه دانشجویی در مسابقه ثبت نام نماید و در آن روز حضور نیابد یک یار از تیم گروه خود کم کرده است.
  • به تیمهای برگزیده جوایزی ویژه اهدا خواهد شد.

محل ثبت نام :

دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز