03 آذر

گزارش دومین برنامه رادیو اینترنتی مهرآوا و سخنرانی دکتر توفیقی + دانلود برنامه

مهرالبرز به دانشگاهی پیشتاز در عرصه آموزش الکترونیکی تبدیل خواهد شد ؛

گزارش دومین برنامه رادیو اینترنتی مهرآوا و سخنرانی دکتر توفیقی

دومین برنامه راديو اينترنتي مهرآوا به مناسبت دهه مبارک فجر در روز یکشنبه 19 بهمن ماه از ساعت 10 الی 12 از طريق سيستم كلاس الكترونيكي مهرالبرز به صورت زنده با همكاري اعضاي خانواده مهرالبرز اساتيد، دستياران و همكاران تهیه و پخش گردید.

در اين برنامه علاوه بر خیر مقدم و تبریک فرا رسیدن سی و ششمین بهار انقلاب و سالروز طلوع آفتاب ایمان و امید از ایران اسلامی به شنوندگان، پخش سرودهای انقلابی، مروری بر اخبار داخلی مهرالبرز، تاریخچه انقلاب اسلامی و 22 بهمن ، شعر خوانی، معرفی شورای صنفی دانشجویان و اهداف و فعالیتهای آتی ، اعلام مسابقه کتابخوانی ویژه دهه مبارک فجر،آشنایی با هشتگ، مصاحبه با یکی از دانشجویان موفق و دستیار آموزشی (علی قورچی)، پخش انتقادات و پیشنهادات دانشجویان، موسیقی و... و البته با سخنرانی ویژه چهره نام آشناي آموزش عالي ايران ، جناب آقای دكتر جعفر توفيقي (وزیر و سرپرست اسبق وزارت علوم ) که با موضوع "دستاورهای آموزش عالی در بعد انقلاب" میهمان برنامه بودند برگزار شد که مورد اسقبال قابل توجه اساتید و شنوندگان ارجمند قرار گرفت.

ایشان ضمن تبریک دهه مبارک فجر و آرزوی پیشرفت و حرکت رو به جلو در تمامی عرصه ها، به دستاوردهای حوزه آموزش عالی و پژوهش و فناوری کشور اشاره نمودند و بر امتیاز بیشتر این عرصه نسبت به دیگر فعالیتها در کشورمان پس از انقلاب تاکید نموده  و سخنان خود را گزارش آماری از وضعیت آموزش عالی کشور و آمار اعضای هیات علمی را  از آغاز انقلاب تا سال 1393 ارائه کردند.

دکتر توفیقی، با اشاره به توان و ظرفیتی که در موسسه آموزش مهرالبرز وجود دارد و توسعه ای که پیدا می کند این نوید را دادند تا  در آینده نزدیک این موسسه به یک دانشگاه پیشرو و پیشتاز در عرصه آموزش های الکترونیکی تبدیل شده و  قطعا می تواند پوشش بسیار وسیعی را از جوانان با استعداد ما بخصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی را تحت پوشش مناسب علمی قرار دهد.

ایشان تمام دستاوردها در حوزه های مختلف را مرهون رشد و تلاش دانشگاهیان دانستند و ثروت آفرینی در علم را در توجه به فناوری و تکنولوژیهای جدید که در طول این سالها از آن غفلت شده به ویژه  ثبت  اختراعات و تجاری سازی آنها دانستند.

وی با اشاره به اینکه هنوز استراتژی مشخص دولت یازدهم در تعیین میزان مسولیت و ظرفیت نظام های مختلف در آموزش عالی تببین نشده ابراز امیدواری کردند تا با تبیین این برنامه کلان، چشم انداز حوزه آموزش الکترونیکی نیز برای فعالان و دانشجویان آن به صورت دقیق ترسیم شود.

دکتر توفیقی، هدفگذاری اصلی برای دانشگاهها را بر اساس بازار آموزش عالی دانستند و عنوان نمودندکه به  علت شکل نگرفتن این بازار است که هدفمندی و استاندارد در آموزش عالی  دچار اشکال شده است که در نتیجه کیفیت از بین رفته و فقط عرضه کننده بدون هیچ رقابتی  به ارائه خدمات می پردازد.

ایشان در پایان سخنانشان با ابراز تاسف از تاثیرگذاری مسایل سیاسی بر علم و سیاستگذاریهای کلان آموزش عالی  در طول این سالیان، مهمترین نیاز و اولویت را در حال حاضر واگذاری تمامی امور به دانشگاهیان و متخصصان این عرصه بر شمردند.

پس از پایان سخنان دکتر توفیقی، پرسش و پاسخ با دانشجویان و حاضران در جلسه ادامه یافت.

برنامه ضبط شده به صورت فایل پیش رو در سه قسمت به صورت آفلاین و ضبط شده دومین برنامه رادیو اینترنتی مهرآوا در اختیار شما علاقمندان قرار گرفه است.

جا دارد از تمامی کسانی که در تهیه، تولید برنامه ما را همیاری کردند، به ویژه سرکار خانم فیض دانشجوی رشته مدیریت صنعتی که  اجرای خوب و حرفه ای ایشان در برنامه های رادیو قابل توجه مخطبان قرار گرفته است، نهایت تشکر را داشته باشیم.

شما می توانید علاوه بر راههای ارتباطی موجود، نظرات خود را با پست الکترونیکی اختصاصی رادیو این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید با ما در میان بگذارید.

تاریخ انتشار 20 بهمن 1393