03 آذر

22 اردیبهشت؛ اعلام نتایج اولیه ارشد/ پذیرش مهرالبرز در رشته های جدید

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون ورودی كارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال ۱۳۹۴ روز سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه منتشر می شود.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتایج اولیه آزمون كارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ بر روی سایت سازمان سنجش منتشر می شود.

وی افزود: داوطلبان می‌توانند برای اطلاع از وضعیت علمی و رویت كارنامه نتیجه اولیه خود در تاریخ مذكور به سایت اینترنتی این سازمان مراجعه کنند.

توکلی خاطرنشان کرد: اطلاعیه تکمیلی درباره اعلام نتیجه اولیه و نحوه انتخاب رشته داوطلبان متعاقباً اعلام می شود.

آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۴ در روزهای ۱۵، ۱۶ و ۱۷ بهمن ماه ۹۳ با شرکت ۸۱۱ هزار داوطلب برگزار شد.

لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی مهرالبرز علاوه بر پذیرش در 11 رشته گرایش دایر، در رشته های تحصیلی جدیدی نیز از داوطلبان پذیرفته شده ثبت نام بعمل خواهد آورد که جزییات آن تا پیش از اعلام نتایج از طریق همین پایگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

تاریخ انتشار 15 ارديبهشت 1394