03 آذر

از سال آینده؛ پذیرش مستقل دانشگاهها برای دوره دکتری

دانشگاهها در پذیرش دانشجوی دکتری مستقل شدند

دکتر شریعتی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تفویض برخی اختیارات به دانشگاه‌ها گفت: ما مدیران در عرصه آموزش عالی نباید تصور کنیم که بهتر از مدیران دانشگاهی می‌فهمیم چرا که مدیران دانشگاهی مخصوصا دانشگاه‌های پیشکسوت در عرصه مدیریت و برنامه ریزی بسیار فهیم هستند و امیدوارم روزی همه امور به دانشگاه‌ها واگذار شود.

وی ادامه داد: پذیرش دانشجوی دکتری یکی از مباحثی است که به دانشگاه‌ها واگذار شده و دانشجویان بعد از قبولی در امتحان GRE، به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند. این آزمون به زبان فارسی برگزار می‌شود و آزمون زبان انگلیسی جداگانه برگزار خواهد شد.

معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه این امتحان به منزله فیلتر است، تصریح کرد: امتحان GRE، برای جلوگیری از رشد کمی بی رویه‌ای است که همه می خواهند دکتر شوند. تحصیل فی‌نفسه عیب نیست اما به لحاظ فرهنگی به گونه ای شده که برای مدارج پایین اعتباری قائل نیستیم.

شریعتی توضیح داد: بر اساس رویه جدید و پس از امتحان GRE، دانشجو به دانشگاه‌ها معرفی می‌شود و متناسب با کف امتیازی که هر دانشگاه برای خود تعریف می‌کند، نسبت به پذیرش دانشجو اقدام خواهد کرد و میزان سخت‌گیری در پذیرش در اختیار خودشان خواهد بود.

به گفته وی از سال آینده آزمون تخصصی سنجش برگزار نخواهد شد.

تاریخ انتشار 20 ارديبهشت 1394