03 آذر

مهلت انتخاب رشته مجازین آزمون ارشد 94 از 28 تا 31 اردیبهشت‌

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته 94 در روز سه‌شنبه22 اردیبهشت ماه خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،گفت:نتیجه اولیه آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته 94 به صورت کارنامه تنظیم شده و کارنامه کلیه داوطلبان فردا،سه‌شنبه 22 اردیبهشت‌ماه روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار داده می‌شود.

Mohamad Amia (19 of 28).jpg

مهلت انتخاب رشته از 28 تا 31 اردیبهشت‌ماه

وی ادامه داد:دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون از ساعت 18 روز چهارشنبه،23 اردیبهشت‌ماه روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده می‌شود.داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند ضرورت دارد از ساعت 18 روز چهارشنبه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته و مطالعه دقیق آن و اطلاعیه منتشره سازمان سنجش نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته محل از میان کدرشته محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود از کدرشته‌ امتحانی مجاز یا کدرشته‌های امتحانی مجاز اقدام و کدرشته محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه ابتدا در فرم پیش‌نویس انتخاب رشته و پس از بررسی‌های لازم از روز دوشنبه،28 اردیبهشت ماه لغایت پنجشنبه 31 اردیبشهت‌ماه به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و کدرشته محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته درج نمایند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور درمورد فرآیند تکمیل انتخاب رشته توضیح داد:پس از تایید نهایی کدرشته‌های انتخابی توسط داوطلب،رسید 15 رقمی توسط سیستم در اختیار داوطلب قرار داده می شود،در غیر این صورت انتخاب رشته تکمیل نشده است.

تاریخ انتشار 21 ارديبهشت 1394