03 آذر

دفترچه راهنمای انتخاب رشته و شهریه رشته های تحصیلی سال 95-94 مهرالبرز

ضمن آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 95-1394؛ پیرو اطلاعیه سازمان سنجش و آموزش کشور و دفترچه راهنماي انتخاب رشته آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (كارشناسي ارشد) سال 1394 هم اکنون در سایت سنجش قابل دسترس می باشد.

لازم به ذکر است داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند ضرورت دارد از ساعت 18 روز چهارشنبه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته و مطالعه دقیق آن و اطلاعیه منتشره سازمان سنجش نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته محل از میان کدرشته محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود از کدرشته‌ امتحانی مجاز یا کدرشته‌های امتحانی مجاز اقدام و کدرشته محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه ابتدا در فرم پیش‌نویس انتخاب رشته و پس از بررسی‌های لازم از روز دوشنبه،28 اردیبهشت ماه لغایت پنجشنبه 31 اردیبشهت‌ماه به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و کدرشته محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته درج نمایند.

مهرالبرز به عنوان نخستین موسسه آموزش عالی الکترونیکی (مجازی) غیرانتفاعی کشور، از میان داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 94 در 13 رشته - گرایش و در رشته های مدیریت فناوری اطلاعات، مدیریت صنعتی،مدیریت MBA، مدیریت پروژه و ساخت در گروه آموزشی مدیریت و رشته های مهندسی مالی، مهندسی صنایع گرایشهای صنایع ومدیریت سیستم و بهره وری، مهندسی عمران گرایش مهندسی مدیریت ساخت، مهندسی عمران گرایش محیط زیست (جدید) و مهندسی فناوری اطلاعات گرایشهای سیستمهای اطلاعاتی، معماری سازمانی و تجارت الکترونیک، علوم تصمیم و مهندسی دانش (جدید) در گروه آموزشی فنی و مهندسی در سال تحصیلی جدید پذیرش دانشجو می نماید.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته های موسسه آموزش عالی مهرالبرز

شهریه رشته های تحصیلی در سال تحصیلی 95-1394

تذکر: مبالغ درج شده در جدول بالا بر حسب " ریال" می باشد.

امتیازات طلایی تحصیل در مهرالبرز

پرسشهای متداول شما

پست های الکترونیکی:

• واحد روابط عمومی:   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  و  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شماره وایبر جهت پاسخگویی به سوالات شما (از ساعت 9 الی 13) :   09100820920

تاریخ انتشار 25 ارديبهشت 1394