23 آذر

برگزاري ششمین جلسه كلينيك مديريت پروژه و ساخت

ششمین جلسه كلينيك مدیریت پروژه و ساخت روز يكشنبه 22 آذر ماه از ساعت 17 الي 19:30  در محل دفتر مركزی موسسه آموزش عالی مهرالبرز برگزار گردید.
اين جلسه با حضور آنلاين جناب آقاي پروفسور كريستوفر پريس از دانشگاه ابوظبي امارات همراه بود، که علاوه بر معرفي پروژه در حال انجام دانشجويان عضو در كلينيك، از پيشنهادات ميهمان ويژه اين جلسه نیز بهره گرفته شد.
 همچنين مقرر گردید تا در ماه ژانويه نيز بتوانيم از حضور ايشان بصورت آنلاين مجددا بهره ببريم. همچنين هماهنگي لازم انجام گرفت تا در سفر چند منظوره ايشان به تهران طي ماه هاي آتي،‌ ملاقاتي حضوري به منظور تسهيل اجرايي سازي زمينه هاي همكاري توافق شده فراهم گردد.
لازم به ذكر است كه جلسه آتي كلينيك در روز شنبه 12 دي ماه ساعت 17 در محل دفتر مركزي دانشگاه برگزار خواهد شد