25 آذر

فراخوان ثبت نام مسابقات ورزشی روز دانشجو

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، مطابق با برنامه های اعلام شده حوزه دانشجویی- فرهنگی در نيمسال اول و از ویژه برنامه های روز دانشجو كه به منظور رفاه حال دانشجويان علاقمند همزمان با برگزاري كلاسهاي حضوري تنظيم شده است، مسابقات ورزشی ویژه آقایان در رشته فوتسال در عصر روز سوم دي ماه برگزار مي گردد.
بدین منظور از کلیه علاقمندان ( دانشجویان تمامی رشته ها در ورودیهای 93 و 94 ) دعوت می شود تا پس از تشكيل تيم در هر رشته و ورودي برای ثبت نام از تاریخ 25 لغایت 30 آذرماه به مدت یک هفته به بخش دانشجویی-فرهنگی پرتال آموزشی مراجعه نموده  و فرم ثبت نام مربوط به مسابقات ورزشی را تکمیل نمايند.
نکات:
1.هر رشته ( بدون در نظر گرفتن گرایش) در ورودی هر سال تحصیلی دارای یک تیم می باشد.
به طور مثال تیم رشته مهندسی صنایع ورودی 93
2.تیمها دارای حداقل 6 نفر عضو می باشند.
3.رشته هایی که دارای حد نصاب 6 نفر باشند امکان حضور در مسابقات را خواهند داشت.
4.مسابقات به صورت حذفی برگزار می گردد.
5.مکان مسابقات در سالن شهید نوروزی، خوابگاه کوی دانشگاه واقع در کارگرشمالی خواهد بود.
6.اولویت با دانشجویانی است که زودتر برای عضویت در تیمها ثبت نام نمایند.
7. زمان برگزاری مسابقه : روز پنجشنبه 3 دی ماه ( همزمان با آخرین جلسه کلاسهای حضوری نیمسال دوم) از ساعت ١٨ الي ٢٠
8. به تيم اول جوايز ويژه اي از سوي دانشگاه اهدا خواهد شد

فرم ثبت نام مسابقه ورزشی فوتسال آقایان