29 ارديبهشت

7 الی 11 آبان؛ مهلت ثبت نام در بازدید نيروگاه سيكل تركيبي (گازي - بخار) پرند

به اطلاع دانشجويان محترم  می رساند مطابق اطلاعیه پیشین در خصوص آغاز برنامه بازدیدهای علمی، جهت آشنايي با مباحث کاربردی، بازدید از  نيروگاه سيكل تركيبي (گازي - بخار) پرند  صبح روز چهارشنبه سیزدهم آبان ماه(به جهت ایجاد فرصت برابر برای دانشجویان غیرتهرانی) یک روز پیش از کلاسهای حضوری از ساعت 8صبح الي 12 ظهر  توسط واحد امور دانشجویی-فرهنگی دانشگاه و با همکاری کلینیک مدیریت پروژه و ساخت برگزار مي گردد.

شرکت آنسالدو (آنسالدو انرجیا ایتالیا) V نیروگاه 491 مگاواتی پرند شامل 6 واحد توربین گاز از نوع 94.2 واقع در جنوب غرب تهران، کیلومتر 11 اتوبان تهران- ساوه بنا شده است.
عملیات احداث این نیروگاه از سال 0181 توسط شرکت مپنا آغاز و در طی سه سال، شش واحد گاز آن هر کدام به ظرفیت 007 مگاوات راه اندازی و وارد مدار شد.
همچنین نیروگاه پرند اولین نیروگاه کشور است که در بورس انرژی کشور ثبت نام کرده و قسمتی از برق تولیدی خود را در قالب معاملات سلف بورس انرژی به فروش میرساند.
در حاضر هر شش واحد این نیروگاه سنکرون شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است. همچنین با توجه به حساسیتهای مکانی نیروگاه پرند و نقش پر رنگ این نیروگاه در شبکه برق استان تهران، بحث تبدیل آن به نیروگاه سیکل ترکیبی در راستای استفاده از انرژی مازاد نیروگاه های گازی، بدون مصرف سوخت فسیلی و بنا به دستور وزیر محترم نیرو عملیات تبدیل نیروگاه گازی پرند به نیروگاه سیکل ترکیبی، آغاز گردید.
پس از اجرا ظرفیت این نیروگاه 981 مگاوات افزایش یافته و راندمان آن از 11 درصد به 01 درصد بهبود یافته و ظرفیت نیروگاه از 409 مگاوات به 0919 مگاوات افزایش خواهد یافت.
بخش عملیات ساختمانی نیروگاه سیکل ترکیبی پرند (بخش بخار ) طی قراردادی به شرکت نصب نیرو واگذار گردیده است.

بازدید از فعالیت ساخت این نیروگاه علاوه بر اینکه دانشجویان را با قسمت های مختلف نیروگاه سیکل ترکیبی آشنا می سازد، امکان مشاهده و یادگیری عملی روش های مختلف ساخت و مدیریت پروژه را نیز فراهم می آورد.

دانشجوياني كه علاقمند به حضور در اين بازديد هستند از تاريخ 7 الي 11آبان ماه مي توانند از طریق فرم ثبت نام درخواست حضور در بازديد از نیروگاه را ثبت نام نمايند.
خواهشمند است، فقط در لينك اعلام شده ثبت نام نماييد؛ در غير اين صورت ترتيب اثر داده نخواهد شد

نكات:
- ظرفیت ثبت نام 20 نفر می باشد.
- زمان اين برنامه بنا به درخواستهاي دانشجويان غير تهراني در نزديكي كلاسهاي حضوري تنظيم شده است.

- همراه داشتن کارت ملی ضروری است.

- زمان حرکت راس ساعت 7:30 روز چهارشنبه 13 آبان ماه 1394 از محل دفتر مرکزی دانشگاه ، واقع در خیابان کارگرشمالی، تقاطع جلال آل احمد، خیابان شکراله، پلاک 109 خواهد بود.

- دانشجوياني كه ثبت نام نموده و در برنامه حضور نيايند علاوه بر تضييع فرصت دانشجويان ديگر از برنامه هاي بعدي حذف خواهد شد.
- اولويت در اين بازديد با دانشجويان رشته های مهندسی عمران و مدیریت پروژه و ساخت ورودی 94و 93، وافرادی که زودتر ثبت نام نمایند.