17 ارديبهشت

کرونا باز هم زمان آزمون ارشد ۱۳۹۹ را تغییر داد ؛ زمان جدید برگزاری مرداد ماه

:به گزارش روابط عمومی مهرالبرز به نقل از سایت سازمان سنجش آموزش کشور به علت شرایط ویژه ی کشور به واسطه ی جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بار دیگر زمان برگزاری آزمون ها تغییر یافت. در اطلاعیه ای که در سایت این سازمان اطلاع رسانی شده ، آمده است

پیرو انتشار جداول حاوی برنامه زمانی و تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون های سراسری این سازمان در تاریخ های 98/07/23 و 98/12/25 به اطلاع کلیه متقاضیان آزمونهای سراسری سال 1399 می‌رساند به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبان عزیز، و همچنین براساس جلسه مورخ 99/02/14 ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، تاریخ برگزاری آزمونهای سراسری سال 1399 این سازمان به شرح جدول زیر مورد تصویب قرار گرفت.

لذا داوطلبان لازم است با توجه به تاریخ های اعلام شده و همچنین مندرجات اطلاعیه‌هایی که متعاقباً برای هر آزمون از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر می‌گردد اقدام لازم را بعمل آورند.

لازم به توضیح است که موسسه آموزش عالی مهرالبرز در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های زیر اقدام به جذب دانشجو می نماید. جهت آشنایی با رشته ها بر روی نام آن ها کلیک کنید.

ضمناً با توجه به تغيير صورت گرفته در رشته‌ امتحاني 1276- مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات (IT) جدول مربوط به مواد امتحاني و ضرايب دروس اين رشته‌ امتحاني بصورت جداگانه به شرح ذيل اعلام مي‌گردد. لذا داوطلبان متقاضي اين رشته‌ امتحاني ضرورت دارد براساس اين اطلاعات نسبت به مطالعه مواد امتحاني اقدام نمايند.