30 تیر

همایش ملی چالش­ های یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی برگزار گردید

صبح امروز دوشنبه سی ام تیرماه 1399 همایش ملی چالش ­های یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی با رویکرد پداگوژیک به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید:

مراسم افتتاحیه در ساعت 9 صبح با کمی تاخیر آغاز و با خوشامدگویی مسئولین و برگزارکنندگان این همایش به صورت الکترونیکی کلید خورد. در ادامه  خلاصه ای از برنامه های همایش به سمع و نظر مخاطبان رسید. در این همایش اهداف زیر دنبال خواهد شد.

شناسایی و تحلیل چالش­ های مهم یادگیری الکترونیکی که دانشگاه­ های کشور در وضعیت مقابله با کرونا با آن رو به رو شدند؛

ارایه پیشنهادات تخصصی از منظر علم آموزش، برای بهبود عملکرد نظام آموزش عالی در طراحی و اجرای آموزش مبتنی بر یادگیری الکترونیکی؛

بهبود آفرین­ های برنامه ­ریزی، مدیریت اجرا و دستاوردهای یادگیری الکترونیکی دانشگاه­ ها در چشم­ انداز کوتاه و میان مدت آموزش عالی کشور.

لازم به ذکر است این همایش تا ظهر امروز و مراسم اختتامیه ادامه خواهد داشت و علاقه مندان می توانند از طریق لینک زیر همایش را دنبال نمایند.

لینک شرکت در همایش