13 مهر

تصويب رشته یادگیری الکترونیکی (E-LEARNING) در مقطع کارشناسی ارشد

به پیشنهاد موسسه آموزش عالی مهرالبرز؛ رشته یادگیری الکترونیکی (E-LEARNING) در مقطع کارشناسی ارشد تشکیل گردید

رشته یادگیری الکترونیکی در کارگروه ویژه بین رشته ای در نهصد و سی و یكمین جلسه شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی مورخ 20/05/1399، با پیشنهاد موسسه آموزش عالی مهرالبرز و همكاری دانشگاه خوارزمی و دانشگاه تهران برای نخستین بار به تصویب رسید و برای اجرا ابلاغ گردید.
این رشته  به صورت بین رشته ای و در گروه آموزشی فنی و مهندسی و زیرگروه تحصیلی مهندسی کامپیوتر قرار دارد و برای تربیت افراد متخصص و کارآزموده در حوزه یادگیری الكترونیكی ضرورت دارد.
طی سال های گذشته با ایجاد و توسعه یادگیری الكترونیكی ( آموزش مجازی ) در دانشگاه ها، سازمان ها و موسسات، از جمله نیازهای مبرم توسعه آموزش الكترونیكی در كشور فقدان نیروی انسانی متخصص در حوزه یادگیری الكترونیكی بوده است. برای موسسه آموزش عالی مهرالبرز موجب افتخار است كه با همكاری دانشكده روانشناسی دانشگاه تهران و دانشكده علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی پس از 5 سال تلاش موفق به تصویب رشته یادگیری الكترونیكی در مقطع كارشناسی ارشد شده و بستری برای شناسایی و تربیت نیروهای تحصیل كرده و حرفه ای در این حوزه فراهم گردد. انتظار می رود با اجرای این دوره در دانشگاه ها، زمینه توسعه این رشته در مقاطع كارشناسی و دكتری فراهم گردد.

اهم اهداف دوره عبارتند از:
1. آشنا کردن شرکت کننده گان با نظریه ها و رویکردهای یادگیری و کاربرد آن در یادگیری الکترونیکی.
2. توانمند کردن شرکت کننده گان در طراحی درسی برای یادگیری الکترونیکی .
3.   توانمند کردن شرکت کننده گان برای استقرار یک سیستم یادگیری الکترونیکی
4. توانمند کردن شرکت کننده گان در ارزیابی آموخته ها در سیستم های یادگیری الکترونیکی و نیز سنجش   کیفیت این سیستم ها.
6.  تربیت و تامین نیروی انسانی مورد نیاز برنامه ریزی و استقرار سیستم های یادگیری الکترونیکی در نهادهای آموزشی، تولیدی و خدماتی.
7.   توانمند نمودن دانشجویان در طراحی، اجرا،  و ارزشیابی خدمات پشتیبانی برای برنامه یادگیری الكترونیكی .
8.  توانمند نمودن دانشجویان در تحلیل و تولید نقشه راه به سازمان ها و موسسات فنآوری آموزشی از راه دور، و مدیریت اجرای این فنآوری در آموزش الکترونیکی.
9.  توانمند نمودن فراگیران به عنوان رهبران موثر، مدیر و عضو گروه در یک سازمان برای یادگیری الکترونیکی.

مشخصات دوره :
این دوره 32 واحد درسی كه 12 واحد آن تخصصی و16 واحد اختیاری و8 واحد جبرانی دارد و طول دوره 2.5 سال   می باشد.
تفصیل اطلاعات در پیوست آمده است.

دریافت سرفصل وزارت علوم تحقیقات فناوری برای رشته ی یادگیری الکترونیکی