دانشگاه مهرالبرز، پیشرو در آموزش الکترونیکی، در همایش ملی نقش دانشگاه‌ها درخشید

به گزارش روابط عمومی – دانشگاه مهرالبرز، به عنوان نخستین دانشگاه تمام الکترونیک کشور، در اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی، که با تأکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن‌ساز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، حضور یافت. در این همایش که در تاریخ ۲۲ خردادماه ۱۴۰۳ با حضور برجسته‌ترین چهره‌های آموزشی کشور از جمله دکتر روح الله رازینی و دکتر مهدی باصولی  برگزار گردید، دانشگاه مهرالبرز با برپایی غرفه‌ای مجهز به المان‌های دیجیتالی، به ارائه دستاوردهای پژوهشی و فرهنگی خود پرداخت.

دانشگاه مهرالبرز بر مزایای آموزش الکترونیکی تأکید ورزید و پلتفرم آموزشی مهر را معرفی کرد که شامل چهار بخش کلاس مجازی، سامانه مدیریت آموزش یادگیری، سامانه امنیت آزمون و بخش موک‌های آموزشی می‌باشد. این پلتفرم به عنوان یک راهکار جامع و نوآورانه در زمینه آموزش الکترونیکی مورد توجه قرار گرفت.

مراسم با تقدیر از رؤسای دانشگاه‌ها به پایان رسید و دانشگاه مهرالبرز بار دیگر تعهد خود را به پیشبرد آموزش الکترونیکی و تحقیقات پیشرفته نشان داد. این رویداد نشان دهنده تعهد دانشگاه مهرالبرز به نوآوری و توسعه آموزشی در ایران است.