دانشکده مدیریت

شامل ۴ رشته گرایش تحصیلی

دانشکده فناوری اطلاعات

شامل ۱ رشته گرایش تحصیلی

دانشکده علوم انسانی

شامل ۲ رشته گرایش تحصیلی

رشته علوم تربیتی

معرفی رشته کارشناسی علوم تربیتی

معرفی رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی

رشته علوم تربیتی یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین رشته‌ها در دانشگاه‌های کشور است که به مطالعه و بررسی علمی فرایندهای آموزش و پرورش می‌پردازد. این رشته شامل دروسی همچون روانشناسی پرورشی و یادگیری، جامعه‌شناسی آموزش و پرورش، فلسفه تعلیم و تربیت، روش‌ها و فنون تدریس، برنامه‌ریزی درسی و طراحی محتوای آموزشی، مدیریت و نظارت آموزشی، سنجش و اندازه‌گیری در آموزش و پرورش، مشاوره تحصیلی و حرفه‌ای، فناوری‌های نوین آموزشی، آموزش کودکان با نیازهای خاص و استثنایی و سایر دروس و مباحث مرتبط می‌باشد.

کاربرد رشته علوم تربیتی

رشته علوم تربیتی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و شایسته‌ای که بتواند نقش موثری در رشد و تعالی نظام آموزشی کشور داشته باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است. این رشته با تربیت متخصصانی که در فرایند یاددهی-یادگیری تسلط کامل دارند، می‌تواند به ارتقای کیفیت آموزش، بهبود فرایند یادگیری دانش‌آموزان و دانشجویان، و نیز توسعه و پیشرفت نظام تعلیم و تربیت کمک شایانی نماید.

بازار کار رشته علوم تربیتی

بازار کار و شغلی رشته علوم تربیتی به‌طور عمده متمرکز بر نهادها و سازمان‌های آموزشی و پرورشی است. فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند به‌عنوان معلم، مربی پرورشی، مدرس و استاد دانشگاه، مدیر و معاون آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها، کارشناس آموزش و پرورش، مشاور تحصیلی و شغلی، کارشناس برنامه‌ریزی درسی، کارشناس سنجش و ارزشیابی، مدرسه‌ساز، پژوهشگر آموزش و پرورش و … مشغول به‌کار شوند.

چهره های شناخته شده بین المللی در رشته علوم تربیتی

از جمله برجسته‌ترین و تأثیرگذارترین چهره‌های عرصه علوم تربیتی در سطح جهان می‌توان به جان دیویی بنیان‌گذار فلسفه پراگماتیسم در تعلیم و تربیت، ژان پیاژه نظریه‌پرداز ساختن‌گرایی در یادگیری، جروم برونر و مکتب شناخت‌گرایی، بنجامین بلوم طراح طبقه‌بندی اهداف آموزشی، هوارد گاردنر نظریه‌های چندگانه هوشی، آلبرت باندورا نظریه یادگیری اجتماعی و اریک فروم متخصص روان‌شناسی انسان‌گرا اشاره کرد.

دانشگاه مهرالبرز از زبان اعضای هیات موسس و امنا

آینده ی این رشته در دانشگاه

ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته علوم تربیتی در مقاطع بالاتر

فارغ‌التحصیلان رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی، می‌توانند با توجه به علایق تخصصی خود، برای ارتقای دانش و مهارت‌های حرفه‌ای‌شان، در مقطع کارشناسی ارشد در گرایش‌ها و رشته‌های متنوعی همچون برنامه‌ریزی درسی، تکنولوژی آموزشی، روان‌شناسی تربیتی، مشاوره تحصیلی، مدیریت آموزشی، آمار و اندازه‌گیری تربیتی، طراحی آموزشی، آموزش کودکان استثنایی، مدیریت مدرسه، تحقیقات آموزشی و … ادامه تحصیل دهند تا بتوانند دانش و مهارت‌های خود را در زمینه‌های تخصصی‌تر علوم تربیتی ارتقا بخشند.

معتبرترین و برترین دانشگاه‌های جهان برای ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته علوم تربیتی

از معتبرترین و برجسته‌ترین دانشگاه‌های دنیا برای مطالعه و تحصیل در رشته علوم تربیتی می‌توان به دانشگاه استنفورد، دانشگاه تورنتو، دانشگاه کلمبیا، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه فنی برلین، دانشگاه لندن، دانشگاه پنسیلوانیا، دانشگاه آکسفورد، دانشگاه کمبریج، دانشگاه هاروارد، دانشگاه واشینگتن، دانشگاه ییل و دانشگاه ملبورن اشاره کرد که هر کدام برنامه‌های درسی و پژوهشی معتبری در زمینه علوم تربیتی ارائه می‌دهند.

مشاهده برنامه درسی و جدول شهریه

فیلم های مرتبط با رشته

نمونه محتوای آموزشی

در طول دوران تحصیل شما محتوای آموزشی که هر هفته برای شما در پرتال دانشجو قرار می گیرد با آخرین تکنولوژی تصویربرداری تهیه شده است.
در این محتوا استاد جلوی دوربین قرار گرفته و مبحث درسی را برای شما شرح داده است. این محتوا دائمی بوده و محدودیتی برای تماشا کردن آن وجود ندارد به گونه ای که شما می توانید هر چند بار که می خواهید آن را مشاهده نمایید.

برای مشاهده بر روی تصویر کلیک کنید.

نمونه کلاس آنلاین

کلاس آنلاین خط ارتباطی بین استاد و دانشجو است و یکی از ابزارهای آموزش الکترونیکی می باشد.
در طول یک نیمسال تحصیلی شما 3 جلسه کلاس آنلاین را تجربه خواهید کرد که اساتید یا دستیاران آموزشی هر درس در این جلسات به رفع اشکال دروس و مرور مطالب درسی با شما می پردازند.

برای مشاهده بر روی تصویر کلیک کنید.

با مهرالبرز از زبان دانش آموختگان پذیرفته شده مقطع دکتری آشنا شویم

در این ویدیو دانش آموختگان برتر مهرالبرز در مورد تجربیات خود در زمان تحصیل در مهرالبرز می گویند. این دانش آموختگان هم اکنون در مقطع دکتری تخصصی در حال تحصیل می باشند و در زمان تحصیل چالش ها و دغدغه هایی داشته اند که ممکن است پاسخگوی سوالات بسیاری از پذیرفته شدگان جدید دانشگاه باشد.

برای مشاهده بر روی تصویر کلیک کنید.