مهرالبرز بر این باور است که دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه با توجه به ماهیت الکترونیکی دوران تحصیل، افرادی توانمند، خلاق، با تجربه و موفق در عرصه کار و فعالیت های اجتماعی بوده و هستند. لذا مفتخریم به اطلاع همه ی عزیزان برسانیم که مرکز تخصصی خدمات یادگیری الکترونیکی (مهریاد) پس از شکل گیری رسمی در مهرالبرز، به عنوان کسب و کاری نوپا به دنبال خلق ارزش و ایجاد مسیری نو در راستای ارتقای علمی و فراگیری فرهنگ یادگیری الکترونیکی می باشد و بدین ترتیب از افراد خبره و مستعد و همچنین متقاضیان ورود به بازار کار در حوزه ­های کسب و کار، بازاریابی و تبلیغات، مدیریت محصول، روابط عمومی و طراحی سایت طبق شرایط ذیل به صورت پاره وقت و پروژه ای دعوت به همکاری می­ نماید:

• دارای روحیه خلاق و ذهن نوآور
  • مهارت­ های ارتباطی و روابط عمومی بالا
  • توانایی کار تیمی و تعاملی
  • دارای شخصیتی مسئولیت ­پذیر و متعهد
  • مهارت ­های تحلیلی و توانایی حل مساله

همچنین با در نظر گرفتن پراکندگی جغرافیایی محل سکونت اعضای خانواده بزرگ مهرالبرز، امکان همکاری به صورت دورکاری نیز وجود دارد.

علاقه­ مندان می­ توانند رزومه خود را به آدرس elc@mehralborz.ac.ir ارسال نمایند.