دکتر علیرضا کریمیان، مشاور رییس سازمان سنجش آموزش کشور، در گفت‌وگو با خبرنگاران، آمار نهایی ثبت‌نام در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ را ارائه کرد

بیش از ۹۰۰ هزار داوطلب در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ ثبت نام کردند

مشاور عالی سازمان سنجش:

“با پایان مهلت ثبت نام در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، بیش از ۹۰۰ هزار نفر داوطلب برای شرکت در این آزمون ثبت نام کرده‌اند.”

دکتر علیرضا کریمیان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اعلام این خبر افزود:

“ثبت نام در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ از ۷ فروردین آغاز شد و داوطلبان تا ۱۶ فروردین فرصت داشتند در این آزمون ثبت نام کنند. با توجه به استقبال داوطلبان، مهلت ثبت نام چندین بار تمدید شد.”

وی خاطرنشان کرد:

“نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت و نوبت دوم این آزمون در روزهای ۷ و ۸ تیر برگزار خواهد شد.”

به گفته کریمیان، کارت ورود به جلسه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ از روز دوشنبه ۴ تیر در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

داوطلبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند.

مشاهده نتایج در سایت سازمان سنجش