در همین راستا جمعی از اعضاء محترم شورای سیاستگذاری کنفرانس ، در روز دوشنبه 5 شهریور 1403  از ساعت 7 صبح  در دانشگاه خاتم تشکیل جلسه دادند.

اهداف کنفرانس :

1. تبیین افق آینده دانشگاه در سپهر فضای مجازی، ارائه ایده و الگوی مقدماتی برای گذار از مفهوم کنونی دانشگاه به ساحت آینده آن؛
  2. نقش، وظایف، اثرگذاری/ اثرپذیری دانشگاه آینده بر/از جامعه؛
  3. ارائه جدیدترین دستاوردهای پژوهشی و علمی در خصوص روندها و جریان‌های دانشگاه آینده و دانشگاه دیجیتالی؛
  4. تعمیق مباحث مربوط به فرصت‌ها و چالش‌های نوآوری‌ در فناوری، شیوه‌های کاری و حاکمیتی در دانشگاه‌های دیجیتالی.

در این راستا اولین جلسه  شورای سیاستگذاری کنفرانس ، در روز دوشنبه 5 شهریور 1403  از ساعت 7 صبح  در دانشگاه خاتم با حضور اعضاء تشکیل گردید .

این جلسه  پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و قرائت آیاتی ازکلام مجید  با خیرمقدم و تشریح اهمیت کنفرانس توسط جناب آقای دکتر سید کمال خرازی  رئیس شورای سیاستگذاری

آغاز شد و پس از آن  رئیس کنفرانس جناب آقای دکتر مجید قاسمی در خصوص چشم‌انداز دانشگاه خاتم (پسااستانفورد) توضیحاتی را ارائه فرمودند. سپس جناب آقای دکتر خدایار ابیلی رئیس کمیته علمی کنفرانس سیرتکاملی مفهوم دانشگاه آینده را تشریح نمودند.

در ادامه اهداف و محورهای اصلی کنفرانس  و برنامه های اجرایی توسط  دبیر اجرایی کنفرانس سرکار خانم دکتر نعمتی تشریح شد.

به طور کلی شش محور اصلی برای کنفرانس  ملی دانشگاه آینده و آینده دانشگاه ” برنامه ریزی و پیش بینی شده است که از این شش محور ، سه محور به شرح ذیل در اولین کنفرانس در نظر گرفته خواهد شد.

محور اول : دانشگاه آینده، دانشگاه دیجیتال و جامعه: تغییر نقش ذی‌نفعان و مسئولیت‌های مدنی

محور دوم : روندهای فناوری و دانشگاه آینده: قابلیت‌ها و توانش‌های فناوری

محور سوم : اقتصاد و کسب و کار دانشگاه آینده در بستر دیجیتال

در ادامه دبیر کمیته اجرایی کنفرانس  جناب آقای دکتر سیدحسین رضوی اعضای کمیته علمی و کمیته اجرایی کنفرانس را معرفی نمودند.

در این جلسه جناب آقای دکتر جلالی  رئیس  کرسی یونسکودر آموزش و یادگیری الکترونیکی  اهداف ویرنامه های دومین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی را همزمان بابرگزاری کنار کنفرانس به تفصیل بیان داشتند.

شایان ذکر است که اولین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی با همکاری دانشگاه مهر البرز در آذر ماه  1397 تشکیل شده است . و مراسم دومین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی در راستای  اولین کنفرانس ملی دانشگاه آینده و آینده دانشگاه برگزار خواهد شد.

درپایان اعضاء محترم حاضر شورای سیاستگذاری کنفرانس نظرات و پیشنهادات ارزشمندی را  جهت  ارتقای کیفیت برنامه های کنفرانس   به تفصیل بیان  و ارائه  نمودند .

در پایان مصوب شد:

1. برنامه نشست های علمی ( پیش همایش ) در راستای برگزاری کنفرانس برنامه ریزی و اجرا شود.
  2. شش محور اصلی و سه محور منتخب برای اعضاء شورای سیاستگذاری ارسال گردد تا نظرات نهایی اعضاء در خصوص محور های منتخب دریافت گردد.
  3. کمیته علمی جمع بندی نظرات اعضاء شورای سیاستگذاری را در دستور کار کنفرانس قرار دهد.
  4. دستور کار شورای سیاستگذاری برای سه ماه آینده برنامه ریزی گردد.

"اعضاء شورای سیاستگذاری كنفرانس دانشگاه آینده"

1- دکتر سید کمال خرازی – ریاست  شورا و ریاست هیات امناء دانشگاه مهرالبرز

2- دکتر مجید قاسمی – رئیس کنفرانس و ریاست  دانشگاه خاتم

3- دکتر خدایار ابیلی – رئیس دانشگاه مهرالبرز  و دبیر علمی کنفرانس