به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهرالبرز

زمان مطالعه:  ۵ دقیقه

گزارش دیدار اعضاء هیات امناء دانشگاه مهرالبرز با وزیر محترم علوم، جناب آقای دکتر سیمایی صراف

طی دیدار رسمی روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ اعضاء هیات امناء دانشگاه مهرالبرز آقایان دکتر خرازی، دکتر توفیقی، دکتر جلالی، دکتر قاضی زاده، دکتر کرمانشاه، دکتر معتمدی و اعضاء هیات رئیسه دانشگاه آقایان دکتر ابیلی، دکتر فانی،  دکتر عبادی، دکتر منوریان و دکتر نظری و خانم دکتر عالیخانی با وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری آقای دکتر سیمایی صراف و معاونت محترم آموزشی وزارت علوم جناب آقای دکتر رازینی، جلسه ای پیرامون معرفی و ارائه انتظارت دانشگاه در محل جلسات وزارت علوم برگزار گردید.

ابتدا ریاست محترم هیات امناء دانشگاه، جناب آقای دکتر خرازی از حضور وزیر محترم علوم و فرصتی که برای دانشگاه مهر البرز برای دیدار رسمی فراهم نمودند تشکر نمودند و سپس قائم مقام محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عبادی ضمن تشکر از وزیر محترم علوم، طی ارائه گزارشی با معرفی پیشینه دانشگاه، اهداف و ماموریت، ساختار و ارکان، معرفی دوره ها و رشته گرایش ها، مدل آموزشی، تحول دیجیتال و چشم انداز دانشگاه را بیان نمودند و در ادامه انتظارات دانشگاه مهرالبرز را حول 7 محور اصلی به شرح ذیل بیان نمودند:

  1. تایید درخواست دانشگاه به عنوان قطب یادگیری الکترونیکی آموزش الکترونیکی کشور
  2. عضویت دانشگاه مهرالبرز در گروه های تخصصی مرتبط در آموزش عالی
  3. تسریع در تایید نظامنامه یادگیری الکترونیکی و ابلاغ آن به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور
  4. امکان بهره مندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از مدل یاددهی – یادگیری دانشگاه مهر البرز
  5. امکان جذب اساتید خارج از کشور به عنوان اساتید وابسته دانشگاه در راستای گسترش روابط بین المل
  6. تسریع در صدور مجوز پذیرش دانشجوی بین الملل و ایرانیان خارج از کشور
  7. برطرف نمودن موانع صدور مجوز رشته های علوم پایه و مهندسی در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد

در ادامه اعضاء جلسه به ارائه  نقطه نظرات با اشاره به پیشینه دانشگاه و نیز ارائه نقاط قوت دانشگاه و با تاکید بر استفاده از ظرفیت های بالقوه دانشگاه، پیشنهادها و نظرات خود را به شرح ذیل ارائه نمودند:

  1. تجربه دانشگاه مهرالبرز، تجریه بسیار موفقی در آموزش عالی کشور است که قدم به قدم مسیر تحول و پیشرفت را به درستی طی نموده و این یک افتخار برای آموزش عالی کشور شده و لازم است با توجه روند تحولات جهانی بالاخص در حوزه دیجیتال و پلتفرم های یادگیری الکترونیکی مورد حمایت همه جانبه آموزش عالی قرار گیرد.
  2. بررسی مدل مدیریت دانشگاه الکترونیکی مهرالبرز و الگو برداری از آن برای سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی.
  3. ایجاد زمینه همکاری دانشگاه با وزارت آموزش و پرورش برای تربیت معلمین و مدیران با نگاه به آینده و توسعه همکاری های وزارتین علوم و آموزش و پرورش.
  4. ایجاد زمینه همکاری دانشگاه برای ارائه خدمات آموزش مجازی به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در راستای مسئولیت اجتماعی و اجرای صحیح آموزش مجازی.
  5. عضویت دانشگاه مهرالبرز در ذیل شوراها و کمیسیون های آموزش عالی با هدف ارائه مشورت در حوزه آموزش مجازی و انتقال تجربیات به منظور مشارکت در تصمیم سازی ها.
  6. رفع محدودیت از صدور مجوز دوره های آموزش رسمی در حوزه علوم پایه، علوم مهندسی و مهندسی های فناوری اطلاعات.
  7. همکاری و مساعدت در راه اندازی دوره های آموزش رسمی ویژه دانشجویان بین الملل و با تاکید بر دانشجویان افغانستانی و ایرانیان خارج از کشور.
  8. ایجاد زمینه همکاری و تعامل با استادان مقیم خارج از کشور با دانشگاه های مجازی به صورت عضو وابسته و عدم حذف استادان مذکور از سامانه آموزش عالی (HES) وزارت علوم.

در پایان وزیر محترم علوم جناب آقای دکتر سیمایی صراف ضمن تشکر از حضور اساتید و مسئولین دانشگاه مهرالبرز به ارائه دیدگاه های خود در حوزه آموزش مجازی پرداختند و نسبت به ارائه انتظارات دانشگاه با رویکرد حل مساله و تعامل بیشتر با دانشگاه های موفق مجازی از جمله دانشگاه مهرالبرز ابراز امیدواری و مساعدت نمودند.

مشاهده برنامه