به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، در روز یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ، مراسم بزرگداشت روز معلم در دانشگاه با حضور مسئولین و تشکر از زحمات اساتید برگزار شد، همچنین در این مراسم به نقش برجسته استادان در آموزش و تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه تاکید شد.

با همت معاونت مالی و منابع انسانی دانشگاه مهرالبرز و با همکاری واحد روابط عمومی، در روز یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مراسمی با اهداف تجلیل از مقام استاد و گرامی‌داشت روز معلم در دانشگاه برگزار گردید. این مراسم با حضور جناب آقای دکتر ابیلی ریاست دانشگاه، جناب آقای دکتر عبادی قائم مقام دانشگاه، سرکار خانم دکتر عالیخانی معاون آموزشی دانشگاه، مدیران گروه‌های آموزشی، اعضای هیأت علمی و همکاران دانشگاه برگزار شد.

گزارش مراسم تقدیر از اساتید دانشگاه مهرالبرز به مناسبت روز معلم
در روز ۱۶ اردیبهشت، همزمان با روز معلم، دانشگاه مهرالبرز میزبان مراسمی پرشور بود تا از اساتید محترم تقدیر و تجلیل به عمل آید. این مراسم با سخنرانی دکتر ابیلی، ریاست محترم دانشگاه مهرالبرز، آغاز شد. دکتر ابیلی در سخنان خود به اهمیت درک نسل جوان پرداختند و تأکید کردند که یک معلم صرفاً با امضا قرارداد به این مقام نمی‌رسد، بلکه اعتبار خود را از دانش‌آموزان و دانشجویان دریافت می‌کند.
در ادامه، ایشان بر اهمیت تفکر انتقادی در محیط‌ های آموزشی تأکید ورزیدند و نقش آن در پرورش دانشجویانی مستقل و خلاق را مورد بحث قرار دادند. این بخش از سخنرانی موجب شد تا حاضرین بیش از پیش به ارزش‌های عمیق تعلیم و تربیت واقف شوند.
پس از سخنرانی دکتر ابیلی، نوبت به اجرای موسیقی زنده رسید که با اجرای قطعاتی زیبا و دلنشین، حال و هوایی خاص به مراسم بخشید. موسیقی انتخاب شده شامل آثاری کلاسیک و معاصر بود که تحسین شنوندگان را به همراه داشت.
در بخش پایانی مراسم، با اهدا لوح تقدیر و هدایایی نمادین، از زحمات و تلاش‌های اساتید دانشگاه تقدیر به عمل آمد. این لحظات، که با استقبال و صمیمیت خاصی از سوی اساتید روبرو شد، نمادی از ارزش‌گذاری دانشگاه به جایگاه معلم و استاد بود.
دانشگاه مهرالبرز با برگزاری چنین مراسم‌هایی نشان داد که تکریم اساتید و پاسداشت جایگاه آنان در تعالی بنیان‌های علمی و فرهنگی جامعه از اولویت‌های این دانشگاه است. امید است که این تجلیل‌ها پیام‌آور انگیزه و اشتیاق بیشتری برای همه اعضای دانشگاه باشد.