دانشکده علوم انسانی

رشته مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست HSE

مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست

معرفی رشته مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست

تعریف کارشناسی ارشد مهندسی HSE :

دوره ای آموزشی و پژوهشی است با تأکید بیشتر بر آموزشی، که مرکب از دروس نظری، کاربردی و برنامه تحقیقاتی در خصوص بررسی و توجه به مسائل مرتبط با HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) که هر ساله خسارات قابل توجهی ناشی از بی توجهی به آن در کشور وارد می شود.

هدف دوره کارشناسی ارشد مهندسی HSE:

تربیت مهندسان متخصص در زمینه های بهداشت، ایمنی و محیط زیست و ایجاد انگیزه برای درک و توسعه این حوزه ها می باشد.

آینده شغلی رشته HSE:

جدید بودن رشته‏ تحصیلی مهندسی تخصصی HSE در کشور که هر سه موضوع ایمنی، بهداشت شغلی و محیط ‏زیست را پوشش می دهد و نیز وجود ساختار و سمت مهندسی HSE در سازمان‏های بزرگ کشور، و کمبود نیروی متخصص HSE در این سازمان‏ها که دانش HSE را داشته باشند، بازار کار این تخصص را بسیار پررنگ و جذاب کرده است.

برخی سازمان‏هایی که در آنها ساختار و سمت مهندسی HSE تعریف شده و متخصصان این رشته را استخدام می‏نماید به شرح ذیل می‏باشد:

کلیه شرکت‏های اصلی و فرعی زیر مجموعه وزارت نفت و پیمانکاران شامل:

کلیه شرکت‏های پتروشیمی، کلیه شرکت‏های گاز استانی، کلیه پالایشگاه‏های گاز، کلیه شرکت‏های خطوط لوله و مخابرات (نفت و گاز)، کلیه مناطق پخش فراورده‏های نفتی، کلیه پالایشگاه‏های نفت، کلیه شرکت‏های بهره‏برداری نفت

کلیه شرکت‏های زیر مجموعه شرکت ملی فولاد ایران

کلیه شرکت‏های زیرمجموعه شرکت ملی مس ایران

کلیه معادن زیرمجموعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران

سازمان‏ها و پیمانکاران زیرمجموعه شهرداری تهران شامل:

سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، شرکت قطار شهری تهران (مترو).
و بسیاری سازمان‏های دیگر از جمله :

شرکت خودروسازی سایپا، گروه مپنا (وزارت نیرو)، شرکت فراب (وزارت نیرو) و قرارگاه سازندگی خاتم ‏الانبیاء.

دریافت سرفصل های دوره

دانشگاه مهرالبرز از زبان اعضای هیات موسس و امنا

کاربرد رشته مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (hse) در جامعه

آینده شغلی رشته مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست:

– کلیه شرکت‏های اصلی و فرعی زیر مجموعه وزارت نفت و پیمانکاران شامل:

– کلیه شرکت‏های زیرمجموعه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و پیمانکاران

– کلیه شرکت‏های زیر مجموعه شرکت ملی فولاد ایران

– کلیه شرکت‏های زیرمجموعه شرکت ملی مس ایران

– کلیه معادن زیرمجموعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران

سازمان‏ها و پیمانکاران زیرمجموعه شهرداری تهران شامل:

سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، شرکت قطار شهری تهران (مترو).

و بسیاری سازمان‏های دیگر از جمله :

شرکت خودروسازی سایپا، گروه مپنا (وزارت نیرو)، شرکت فراب (وزارت نیرو) و قرارگاه سازندگی خاتم‏ الانبیاء.

مشاهده برنامه درسی و جدول شهریه

فیلم های مرتبط با رشته hse

نمونه محتوای آموزشی

در طول دوران تحصیل شما محتوای آموزشی که هر هفته برای شما در پرتال دانشجو قرار می گیرد با آخرین تکنولوژی تصویربرداری تهیه شده است.
در این محتوا استاد جلوی دوربین قرار گرفته و مبحث درسی را برای شما شرح داده است. این محتوا دائمی بوده و محدودیتی برای تماشا کردن آن وجود ندارد به گونه ای که شما می توانید هر چند بار که می خواهید آن را مشاهده نمایید.

نمونه کلاس آنلاین

کلاس آنلاین خط ارتباطی بین استاد و دانشجو است و یکی از ابزارهای آموزش الکترونیکی می باشد.
در طول یک نیمسال تحصیلی شما 3 جلسه کلاس آنلاین را تجربه خواهید کرد که اساتید یا دستیاران آموزشی هر درس در این جلسات به رفع اشکال دروس و مرور مطالب درسی با شما می پردازند.

با مهرالبرز از زبان دانش آموختگان پذیرفته شده مقطع دکتری آشنا شویم

در این ویدیو دانش آموختگان برتر مهرالبرز در مورد تجربیات خود در زمان تحصیل در مهرالبرز می گویند. این دانش آموختگان هم اکنون در مقطع دکتری تخصصی در حال تحصیل می باشند و در زمان تحصیل چالش ها و دغدغه هایی داشته اند که ممکن است پاسخگوی سوالات بسیاری از پذیرفته شدگان جدید دانشگاه باشد.

تصاویر مرتبط به بازدیدهای رشته hse