اولین نشست تخصصی از سلسه پپیش نشست های همایش ملی نقش دانشـگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی کشور به میزبانی دانشـگاه علم و فرهنگ.

اولین نشست تخصصی از سلسه پپیش نشست های همایش ملی نقش دانشـگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی در روزسه شنبه مورخ11 اردیبهشت 1403سـاعت 15 الی 17 در دانشـگاه علـم و فرهنـگ برگزار می شـود.

در این نشسـت تخصصـی در باره سه موضوع دانشـگاه حکمت بنیان و فناوری، حل مسئله طراحی الگوی مناسب برای توسـعه دانشـگاه حکمت بنیـان در ایران مبـانی تنظیم گری اجتمـاعی در آموزش عالی و لزوم رویکرد غیر بازاری به آموزش عالی غیردولتی به میزبانی دانشـگاه علم و فرهنگ و به صورت حضوری و مجازی بحث و تبادل نظر خواهدشد.

علاقه مندان می توانند برای ثبت نام در نشست تخصصی به نشانی زیر مراجعه کنند.

ثبت نام اولین نشست تخصصی همایش ملی دانشگاه حکمت بنیان (porsline.ir)

این نشست به صورت زنده از طریق آپارات در سامانه رویتاب – سامانه یکپارچه رویدادهای فرهنگی (roytab.ir) و همچنین ادرس Adobe Connect Login (usc.ac.ir) در دسترس علاقه مندان خواهد بود.