داستان فیلم تسلا (Tesla) : نیکولا تسلا (با بازی ایثن هاک) که یک فرد درخشان و رویایی به حساب می‌آید، عمیقا تلاش می‌کند تا در نبرد سختی که قرار دارد پیروز شود و بتواند سیستم الکتریکی انقلابی خود را به ثمر برساند. بعد از این اتفاق، او با چالش‌های سخت‌تری با سیستم جدید خود برای انرژی بی‌سیم در سراسر جهان روبه‌رو شد.
این فیلم تعامل‌های ناخوشایند تسلا با مخترع همکار خود یعنی توماس ادیسون (با بازی کایل مک‌لاکلن) و حامی خود یعنی جورج وستینگهاوس (با بازی جیم گافیگن) را نشان می‌دهد. درکنار این، موضوع دیگری که این فیلم مورد بررسی قرار می‌دهد، ارتباطی است که تسلا با غول مالی آن زمان یعنی جی. پی. مورگان (با بازی دانی کشاورز) دارد؛ فردی که دخترش به نام ان (با بازی ایو هیوسن) علاقه خیلی زیادی نسبت به این مخترع پیدا کرده است.
در راستای اجرای برنامه های مهارتی و توان افزایی دانشجویان در حوزه های تخصصی معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز از طریق سیستم ویدئو کنفرانس (کلاس مجازی) نشست های الکترونیکی نمایش، نقد و بررسی فیلم های جدید علمی-تخصصی را برگزار می نماید.